Ultima actualizare: azi, 13:33
Locale

Bursă a locurilor de muncă pentru tineri, nu foarte reuşită

bursa locuri munca absolventi (14)Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare a organizat astăzi, la Centrul de agrement Satu Mare (Tabere şcolare), „Bursa locurilor de muncă pentru tineret”.

A.J.O.F.M. Satu Mare a pus la dispoziţia persoanelor participante un număr de 81 de locuri de muncă, oferite de 12 agenţi economici, din care un număr de 9 posturi pentru persoane cu studii superioare.

Oferta locurilor de muncă a fost variată, cele mai multe locuri fiind oferite în domeniul confecţiilor (33 de locuri), industriei mecanice (16 locuri), asigurărilor (5 locuri), servicii (5 locuri) şi 22 de locuri de muncă în alte domenii.

De asemenea a fost organizat şi un stand special la care instituţiile de învăţământ superior din Satu Mare, precum şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare şi Centrul Militar Judeţean Satu Mare, au avut şansa să îşi prezinte oferta educaţională pentru viitorii absolvenţi de liceu şi nu numai.

La eveniment au participat câteva zeci de tineri, însă nici aceştia nu păreau prea interesaţi de obţinerea unui loc de muncă. Cu toate acestea, în comunicatul oficial transmis presei, oficialii DJST au raportat frumos că au participat aproximativ 180 de tineri.

3 comentarii

 1. Liberal Răspunde

  Cu o organizare pe masura sefului DJTS, ce in interviul de ieri si-a aratat clasa de nevorbitor de limba romana, nu ma asteptam la altceva. S-a vazut inca o data ca unde duc numirile politice, tractoristi,soferi si alti specialisti numiti in fruntea deconcentratelor de catre PNL Satu Mare.

  • Codrin Răspunde

   Ioan Ardelean, directorul DJTS, e un mare liberal,are 1,94m, n-are nevoie de cuvinte pentru a da explicatii.

 2. Leo Răspunde

  E omul lui Stef. Fost consevator, corist la sfanta biserica si instructor auto, suficiente calitati pentru a fi director al DJTS Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Zanzibar concertează la Weekendul Familial organizat de UDMR Satu Mare

Cea de-a VII-a ediţie a Weekendului Familial va avea loc în perioada 8-9 iunie, în Grădina Romei, în organizarea UDMR...

Închide