Ultima actualizare: azi, 18:40
accesul interzis, P-ta Libertatii, Satu Mare
Locale

Circulația se închide în centrul orașului de vineri dimineața

accesul interzis, P-ta Libertatii, Satu MareÎn perioada desfăşurării evenimentelor cu ocazia Zilelor oraşului Satu Mare va fi restricţionată circulaţia în zona centrală a oraşului astfel:

Începând de vineri, 31 mai, ora 6.00 până luni  3 iunie, ora 5.00, se interzice accesul în și spre Piaţa Libertăţii astfel:

–         de la intersecţia Bulevardului I.C. Brătianu cu strada Gheorghe Doja

–         pe strada 1 Decembrie , de la intersecţia cu strada Gheorghe Doja

–         pe strada Horea în totalitate

–        pe strada Ştefan cel Mare de la intersecţia cu Iuliu Maniu  spre Hotel Aurora

–         pe strada Păstrăvului de la intersecţia cu Petru Bran

–         pe strada Decebal colţ cu strada Micu Klein

–         pe strada Al. I. Cuza până la intersecţia cu străzile Gheorghe Lazăr şi Mihai Eminescu

Pentru evitarea incidentelor pe timpul tragerii focului de artificii este interzisă parcarea autovehiculelor între cele două pasarele din zona Palatului Administrativ în data de 01.06.2013 între orele 23.00 – 01.00.

 

Traseele autobuzelor în municipiul Satu Mare în perioada 31 mai – 2 iunie când circulaţia va fi restricţionată în zona centrală a oraşului cu ocazia Zilelor Oraşului Satu Mare

Liniile 1,13,15 și Real 2 vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania – Bulevardul Vasile Lucaciu iar la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul.

Vor fi stații facultative pe str. Retezatului în dreptul Poliției de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Palatului Administrativ, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.

Liniile 2, 11,12 și 14 vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu lângă Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere, la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Farmacia de pe bulevard și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

Liniile 5 și 23 vor avea capăt de linie la Piața nr 1.

Linia 29 va avea capăt de linie la Piața nr 1.

Duminică va circula cursă specială gratuită pe traseul Drumul Careiului stația Lebăda – Hotelul Dana I între orele 14 – 24 cu porniri de la Lebăda la orele fixe și la 30 de minute iar de la Hotel Dana I la 15 și la 45 de minute.

Începând cu data de 1 iunie 2013 traseul liniei nr.3, Carpaţi II, str. Bariţiu se prelungeste până la Parcul Acvatic Aquastar de pe str. Gorunului.

Sursa: Primaria Satu Mare

9 comentarii

 1. Maseaua de minte Răspunde

  Hai sa vedem cum incape busul pe M.Viteazu si mai ales cum o sa opreasca el in fata la Tribunal.Daca tot vrei cu orice pret sa opresti circulatia pentru niste tarabe cu ciurucuri tiganesti,nu se poate sa o faci de sambata nu in cea mai aglomerata zi a saptamanii,iar daca o sa si ploua balamucul o sa fie total.Bravo Coica esti un mare primar!Doar mintea iti lipseste ca in rest ai de toate (Papici,Roca,Babuta,etc).

  • matrozul nauc si mereu chior de beat Răspunde

   Tie cred ca nu-ti lipseste numai maseaua,ai probleme cu intrega tartacuta!

 2. ion romanu Răspunde

  @maseaua… stii cum este romanul ingeneral? daca se face, de ce se face si ce naspa se face. Daca nu se face, de ce nu se face, si ce naspa ca nu suntem in stare. tot timpul romanul e gica contra. in ceea ce priveste circulatia pe Mihai Viteazu, daca soferii priceputi ai orasului ar respecta semnele nu ar fi haosul acela. in special la ora de iesire a copiilor de la scoala. Parca tot orasul parcheaza in poarta scolii sa poata scoata copilul. nu cumva sa mearga pe jos… probabil ca esti din cei din urma

  • Maseluta Răspunde

   Perfect adevarat!Dar romanul mai are o mare calitate aceea de a le sti pe toate si de a da sfaturi .Intotdeauna mi-au placut cei cu simt de raspundere si atotstiutori ca tine.Bravo!Faptul ca comunitarii erau in focuri azi dimineata in fata scolii cu pricina ,manati de un zel exemplar imi spune ca tu esti unul din cei enumerati ca fiind suplimente de minte ale lui Coica.Atunci iti fac urmatoarea propunere ,manatii pe comunitari in toate zilele anului pentru fluidizarea traficului pe M.Viteazu nu doar de “sarbatori” si incercati inversarea sensului unic pe sectorul obturat de pe Mileniului sau macar introduceti obligativitatea virarii la dreapta de pe Mileniului pe M.Viteazu,asta in cazul in care doamna Papici nu vrea sa introduca semafoare.

   • matrozul nauc si mereu chior de beat Răspunde

    Pe tine chiar te manan-n ciur!Ce-a facut neica Giusi era intotdeauna finom!Dati-o dracului de treaba!Nu credeam ca Satu Mare are atatia vajnici pulifrici!
    Succes sarbatorii si celor participanti,diaree oponentilor cu mintea scapata de sub control.

  • alex Răspunde

   s-a mai circulat pe strada mihai viteazul cu autobuse ,cu statie exact langa tribunal ..si era si dublu sens de circulatie asa ca lasati balivernele si preocupativa de ziua de miine care va asteapta, nu de deciziile altora ,v-as vedea o zi la conducere si apoi sa discutati

 3. cri Răspunde

  succes… sper sa avem vreme buna.

 4. ion romanu Răspunde

  @maseaua… nu am nici o treaba cu administratia. profesional vorbind. dar ma bucur ca au aparut in zona. sunt multe detalii de gen care rezolvate ar face viata mai usoara si mai putine injuraturi in trafic.

 5. alex Răspunde

  vremea sa tina cu noi ..felicitari primariei ,si sper ca la anul sa inchida tot centrul pana la str corvinilor ..sa monteze muzica populara la lupoaica ,sa facem un vitel la protap ..si uite asa sa revenim la ceea ce s-a vrut de la inceput cu ziua orasului o zi de sarbatoare pentru satmareni in amintirea celor petrecute in 1970

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Valer Marian, exclus şi din grupul senatorial al PSD

Valer Marian a fost exclus şi din grupul PSD din Senatul României, ca urmare a faptului că şi-a pierdut calitatea...

Închide