Consiliul Judeţean a recepţionat plombările pe mai multe drumuri

29 mai 2013 | 18 comentarii

Receptie Plombari Micula - Viile Satu Mare (20)Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Mircea Govor au participat azi la recepţiile lucrărilor de plombare a mai multor drumuri judeţene.

Astfel, au fost recepţionate lucrările de tratare a burduşirilor pe DJ194C sectorul Botiz- intersecţia DJ 194A (str. Gorunului-Tetveş), dar şi a lucrărilor de plombare cu mixturi asfaltice cu decapare mecanizată şi manuală de pe acelaşi sector de drum. Refacerea DJ194C sectorul Botiz- intersecţia DJ 194A a fost o prioritate pentru Consiliul Judeţean, având în vedere că pe acest drum este direcţionat traficul greu din municipiul Satu Mare.

Au fost recepţionate şi lucrările de plombare cu mixturi asfaltice cu decapare mecanizată şi manuală de pe DJ194A Satu Mare-Micula, DJ 193C Satu Mare – Viile Satu Mare, DJ 194B- DN19 Vetiş.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 850.000 de lei.

Sursa: Consiliul Judeţean

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (18)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Bálint spune:

  Stefike jól beálltál pózólni:)) aszitted manöken vagy??? röhej az egész banda!!!!!!

 2. satmarean spune:

  Bine ca bucata de drum din fata spitalului unde se zdruncina bolnavii din ambulante, pentru care ar fi de-ajuns o lopata de asfalt, nu este o prioritate. Ca dupa ce au zdruncinat bine creierii bolnavilor, ii intampina cu o intrare tipic austriaca cu bufet ca sa isi revina

  • pt satmarean spune:

   obisnutiti-va sa nu mai confundati atributiile celor doua institutii, primaria/consiliul local si consiliul judetean, atributii in ceea ce priveste orasul are primaria/consiliul local-drumul din fata spitalului e al orsului, in articol se vorbeste despre drumuri judetene, adica ale judetului

 3. ioan spune:

  doamne dumnezeule,cum puteti sa mintiti in halul asta?nene stef,drumul spre micula nu este terminat,mai sunt de plombat vre-o 3 km.dar sw pare ca tu faci receptia ca si ceausescu,din birou.

 4. ioan spune:

  o sa aveti si voi soarta pdl-ului daca continuati asa.asa au facut si ei,au mintit de au crezut si ei mincuiunile si au ajuns la groapa de gunoi.maine postez niste poze cu drumul de micula,sa vada lumea ce ati receptionat.

 5. pageup spune:

  ce cauta acolo Govor :) SI-A RECEPTIONAT PROPRIA LUCRARE . I LOVE THIS TOWN :)))

 6. Satmarean spune:

  Ce faceti mai cu drumu spre Apa? De aia v-am ales, nenorocitilor!

 7. Horea spune:

  Asta e pregatirea pentru ziua judetului, ideea extraordinara a presedintelui Consiliului Judetean. Dupa ce s-a imprumutat pentru ceva investitii pe la spital, cred ca se vor imprumuta si pentru a pune in practica visul presedintelui Stef! Oare cati bani vor aloca pentru Ziua Judetului?

 8. sa comentam.. spune:

  Cei doi maistri sefi ai ingineriei si al calitatii, voi sigur puteti inspecta calitatea ca doar va pricepeti.

 9. sa comentam.. spune:

  cu siguranta vor aloca sume frumusei pentru ziua judetului. de ce sa nu cheltuim de doua ori banii, nu ajunge ziua orasului. de ce nu au dat numele atunci Ziua Orasului si al Judetului Satu Mare intr-una? In alt weekend iarasi va fi inchisa circulatia, galagie, tarabasi, samd.
  Dar nah, trebe sa vina si Stef cu ceva idee noua, ca el ii catelusul lui Coica si Govor. Govor va veni cu idea: Ziua Olimpiei Satu Mare.

 10. daniel spune:

  Ce receptie s-a facut pe DJ 193C Satu mare -Viile Satu Mare este varza drumul s-i deja au inceput sa apara gropile lucrare facuce de mantuiala , a fost Stef cu Govor pe drum-ul acela sa-si rupa masinile spre Dealu Mare RUUUUUUUUUsine sa va fie

 11. cici spune:

  Ar fi bine sa va adueti aminte si de celelalte drumuri judetene spre exemplu Satu mare-Craidorolt si Carei Craidorolt care pur si simplu sunt impracticabile.Dl.Govor asteptam ajutorul dumneavoastra.

  • ioan spune:

   asteapta linistita,probabil peste 3 ani,cand incepe iar campania electorala,o sa treaca pe la voi sa va promita ca fac drumul.

 12. Corect spune:

  Foarte legitimă solicitare, problema este ca Adrian S nu a înţeles nimic din ultimele evenimente…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest