Ultima actualizare: azi, 21:36
Locale

„Eleganţă în scop nobil”, pentru copii şi tineri ai străzii

spectacol asociatia stea (50)Asociaţia Stea a organizat miercuri seara la Filarmonica „Dinu Lipatti”, spectacolul caritabil „Eleganţă în scop nobil”, în vederea strângerii fondurilor necesare pentru continuarea programelor de reintegrare socială a tinerilor şi copiilor străzii.

Evenimentul face parte din campania Asociaţiei Stea, demarată în luna aprilie, intitulată sugestiv „11Zâmbet – Apel pentru sufletul tău”.

Printre cei prezenţi în sală, s-au aflat subprefectul Cristian Sasu, viceprimarul Radu Roca, directorul de cancelarie a Prefectului, Sorin Martin Vereş, etc.

Spectacolul a cuprins parada de modă – ţinute de zi semnate Otto Hermann, muzică folk cu Tavi Bud şi Sorin Bălaj, dans sportiv şi de societate cu copiii de la Clubul de dans CTS, cu vârste între 3 şi 10 ani,  un moment muzical cu Teodora Vastag – voce si Corina Savian – pian.

De asemenea, pe scenă au urcat şi beneficiari ai  Asociaţiei Stea, care au prezentat un număr de street dance, fiind pregătiţi de Iulian Terţan.

Finalul spectacolului a fost rezervat lansării întregii colecţii de rochii de seară „Feel by Filomena”, creaţiile fiind realizate de fosta MISS România, Filromenia Patricia Finta.

În holul Filarmonicii au fost amplasate cutii de donaţii si formulare de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit pentru spectatorii care au dorit să ofere un dar copiilor şi tinerilor de pe străzi, beneficiari ai Asociaţiei STEA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.