Ultima actualizare: azi, 18:50
Locale

„Fabricat în Satu Mare” s-a deschis în Piaţa Rex (FOTO)

fabricat in satu mare (32)Cea de-a patra ediţie a expoziţiei “Fabricat în Satu Mare” s-a deschis astăzi în Piaţa Rex, peste 50 de firme din judeţ, foarte multe cu capital german, expunându-și produsele.

 Deschiderea oficială a avut loc în prezenţa oficialităţilor locale şi a oamenilor de afaceri, participând deputatul Kereskenyi Gabor, subprefectul Cristian Sasu, preşedintele CJ Adrian Ştef, viceprimarul Radu Roca, preşedintele Asociaţiei Economice Româno Germane Satu Mare, Dan Brumboiu, etc.

 “Ne dorim să fim o punte între vorbitorii de limba germană şi mediul de afaceri sătmărean. Importante sunt conexiunile între cei care formează mediul de afaceri din Satu Mare, autorităţile locale, partenerii de afaceri din ţară şi din afara ei dar şi conexiunile pe care poziţia geografică a judeţului Satu Mare  le oferă: punct de intersecţie a graniţelor a trei ţări şi mai puţin de 50 de km de autostrada care le leagă de restul Europei. Satu Mare trăieşte, firmele germane din judeţ îşi continuă investiţiile prin extinderea unităţilor de producţie, ceea ce dovedeşte că cei ce cunosc avantajele pe care le oferă o investiţie făcută în judeţul nostru profită şi îşi dezvoltă afacerile”, a declarat Dan Brumboiu.

 Adrian Ştef a spus că prin implicarea Consiliului Judeţean în această manifestare se face ceva concret pentru mediul de afaceri din judeţ.

“Fabricat în Satu Mare este mai mult decât o expoziţie, prezintă modul în care gândim, resursele financiare, de inteligenţă. Fabricat în Satu Mare este un brand al judeţului şi împreună putem aduce plus valoare şi gândire optimistă spre viitor”, a spus preşedintele CJ.

La rândul său, subprefectul Cristian Sasu a reamintit că Satu Mare trebuie să devină pe hartă nu doar un punct geografic, ci unul de interes economic. El a ţinut să felicite firmele expozante pentru că au pariat pe Satu Mare, iar prin produsele expuse arată că sunt pariori câştigători.

În total îşi expun produsele 57 de firme din care 5 sunt din Ungaria. Sătmărenii pot să viziteze fiecare stand, să afle exact ce se produce în Satu Mare iar tineretul are posibilitatea de a afla care sunt meseriile căutate pe plan local, unele foarte bine plătite.

 

Program pentru vizitatori –  Expo  „ Fabricat în Satu Mare ”

 Vineri, 17 mai 2013

Ora 10.00 Parada mașinilor Oldtimer – Centrul vechi al orașului

Ora 13.00 Deschiderea expoziției

Ora 14.00 Loga Dance

Ora 16.00 Masa rotundă: „România – realități și persective economice”

Ora 16.00 Parada mașinilor Oldtimer – Centrul vechi al orașului

Ora 17.30 Passion 4 salsa

Ora 18.30 Loga Dance

Ora 19:30 Karate Zanshin – demonstratie

 

Sâmbătă , 18 mai 2013

Ora 10.00 Workshop dans popular adulți

Ora 13.00 Workshop dans popular copii

Ora 14.30 Workshop sportiv

Ora 16.00 Workshop de tobe

Ora 17.00 Masa Rotunda : „ Managementul schimbării”

 

Duminică , 19 mai 2013

Ora 17.00 Masă rotundă : „Învățământul în sistem dual”

Ora 18.00 Parada modei

Ora 19.00 Decernarea diplomelor

 

Program expozițional:  zilnic între orele 10-20.

 

10 comentarii

 1. Satmareni Răspunde

  In atentia satmarenilor!

  Se va reveni cu dezvaluri despre returul Olimpiei, în care s-au cumpărat toate meciurile, cu detalii despre datoriile Sătmarului faţă de Tehnic Asist, cu poveşti despre rujuri rozulii, amante durdulii şi alte delicii: TARR BETON, BARTA ATI, milioane de euro, dosare penale care stau în sertare (ne-am propus să le scoatem noi), rezumatul unui interviu excepţional, în care soacra primarului Coi-ca povesteşte despre cum se ocupă el de problema retrocedării unui teren. Soacra lui Coica are 2,6 hectare de teren din cartierul Micro 16. Poate va cere retrocedarea câtorva blocuri. Până atunci, copiati URL-ul de mai jos şi delectaţi-vă. Mircea, Ştef, Coi-ca, Silaghi, pe curând…

 2. Habemus coium Răspunde

  Fratilor noi mai avem primar la Sm?Ca de vreo saptamana il vad doar pe pacaliciu de servici Roca bagat la inaintare.Isi face transplant de par +matreata sau ce naiba face Coiuc de nu mai apare in poze?

 3. x Răspunde

  fratilor….nu mai puneti poze unde apar stand-uri cu AUTONET si nu mai faceti reclama la hotii aia! o firma de 2 lei care isi bate joc de angajatii sai…..plus de clienti!!!!

 4. s.m. Răspunde

  x-ul are perfecta dreptate! Firma autonet, care apare peste tot ca o firma serioasa din orasul nostru, este cel mai de cacat firma din Satu Mare. Cine vrea sa lucreze mult in conditii proaste, pe bani putini, auzind an de an cat a progresat si cati bani a facut pe spinarea angajatilor, fara sa deie un leu in plus la salariul angajatilor, atunci locul tau este acolo.

 5. martor ocular si organizator Răspunde

  Multumim domnule viceprimar Dr. Roca pentru contributia si implicare in organizarea evenimentului, , sa se afle ce se produce in Satu Mare

 6. Cetateanul turmentat Răspunde

  Multumim din inima presedintelui CJ Adrian Stef si doamnei Brigitte, domnului Roca, doamnei Marcela si domnului administrator Babut Dan pentru bunastarea orasului! Fara acesti domni si doamne,Fabricat in Satu Mare, nici nu putea exista. Asteptam pe linga impartiri de premii si taiat panglici sa faca si ei ceva!

 7. observator Răspunde

  da ! lui SASU Cristian subprefectu ,nu i multumiti, pentru bunastarea orasului ! merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Paradă a mașinilor vechi, în centrul orașului (Galerie FOTO)

Sătmărenii care s-au aflat în Piața Libertății au asistat astăzi, în jurul orei 11.00, la o paradă a mașinilor vechi,...

Închide