Ultima actualizare: azi, 20:25

Publicitate

Gala Modei Sătmărene, în 14 iunie, la Hotel Dana I

Gala modei satmareneAgenția Gaby`S Models împreună cu designerii vestimentari Alena Ignătescu, Alina Fîrte, Ciprian Crăciun, Georgia Ciontoș, Ioana Călin, Monica Ștrango și Zita Pop vor organiza vineri, 14 iunie, de la ora 19:00, Gala Modei Sătmărene.

Evenimentul aflat la prima ediție, se va desfășura la Hotel Dana I, în cort, gala fiind urmată de un After Party susținut de renumiți DJ.

Sătmărenii sunt invitați la prezentarea ultimelor piese și colecții vestimentare ale designerilor sătmăreni. Intrarea este liberă.

Machiajul manechinelor de la agenția Gaby`S Models  va fi asigurat de Gabriella Sas și Alexandra Covaci, iar hair-stylistul galei va fi Adriana Popescu.

Designeri: Alena Ignătescu, Alina Fîrte, Ciprian Crăciun, Georgia Ciontoș, Ioana Călin, Monica Ștrango și Zita Pop.

2 comentarii

  1. daria2000 Răspunde

    Nu mi se pare ok ca shopurile de haine on-line sau in general sa nu aiba conditiile de livrare pe site-ul lor mi-am luat teapa de vreo doua ori in acest fel, oricum ultima data am cumparat de shop0ul depot96, astia macar m-au anuntat telefonic ca intarzie 1 zi livrarea

  2. Gabi Răspunde

    Ieri am cumparat on-line de pe shopul depot96 2 rochite aflate la reducere, prima oara cand fac comanda de pe acest site, livrarea se face prin fan courier sper sa nu am surprize neplacute si cu ei )))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.