Ultima actualizare: azi, 12:31

horoscopul egiptean al sufletului
Horoscop

Horoscopul egiptean al sufletului

horoscopul egiptean al sufletuluiZiua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Pentru vechii egipteni, sufletul era esenta vietii si a nemuririi, cheia catre viata prezenta si catre viata viitoare. In cultura egipteana antica, se credea ca sufletul uman este alcatuit din 5 parti: Ren, Ba, Ka, Sheut si Ib.

Ziua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Descopera in functie de ea, carei zodii a sufletului ii apartii si ce spune acest lucru despre sufletul, viata si destinul tau! Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Nascut in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Zodia sufletului tau este REN (Nume)

Un om traieste atata timp cat numele ii este pronuntat, citit, rostit, vorbit, credeau vechii egipteni… Ren (numele) era considerat de vechii egipteni drept o parte inerenta sufletului, fara de care fiinta umana nu ar putea exista. Prin urmare, Ren era acordat fiecarei persoane in parte chiar de la nastere, inca din momentul in care a pasit in lumea aceasta.

Cei guvernati de Ren si in a caror componenta sufleteasca predomina Ren sunt persoane al caror destin sta sub semnul talentului, al curgerii si al implinii, al viziunii si al reformarii. Au un suflet cald, generos. Numele lor a fost nascut pentru a fi dat mai departe… Au povesti de viata interesante, iar existenta lor ii va marca intr-un fel sau altul pe ceilalti si va servi drept model, sursa de inspiratie sau de curaj de a fi altfel. Acesti nativi au un dar aparte al zeilor, acela de a se ridica deasupra. Printr-o idee geniala, printr-o viziune, printr-o alegere, printr-un stil de viata… Sunt insa introvertiti, sensibili si vulnerabili din punct de vedere emotional. Au schimbari bruste de dispozitie si uneori se simt nefericiti din cauza incapacitatii de a se adapta in comunitatea de care apartin. Criticile ii destabilizeaza puternic. Fara ei lumea ar fi o lume mai putin avansata.

Nascut in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – Zodia sufletului tau este BA (Suflet)

Conceptul antic de Ba al egiptenilor aduce teribil de mult cu notiunea contemporana a “personalitatii”. Ba este cel care face ca o persoana sa se distinga de toate celelalte si sa fie speciala, intr-un mod absolut unic. Adeseori, Ba este infatisat drept o pasare cu cap de om ce il lua cu sine pe Ka (sufletul) in viata de dupa moare, odata ce isi inalta zborul deasupra mormantului persoanei respective.

Cei guvernati de Ba si in a caror componenta sufleteasca predomina Ba sunt persoane emotionale, cu o viata interioara bogata. Prin sangele lor le curge parca insusi sufletul. Sunt aparent calme, linistite, insa pe interior ard la flacara molcoma. Au un traseu al vietii ascensional si urmaresc sa evolueze spiritual, sa-si depaseasca defectele si sa devina oameni mai buni. Ajungi cu greu la sufletul lor, insa cu greu mai poti iesi de acolo. Sunt persoane transparente, cu coloana vertabrala, profunde si capabile sa vada dincolo de suprafata si aparente. Au o personalitate puternica si lectii de viata puternice, care ii vor marca si vor constitui baza pentru intelepciunea lor interioara. Fara ei, lumea ar fi o lume mai putin inteleapta.

Nascut in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Zodia sufletului tau este KA (Stralucirea vitala)

Inca din prima secunda a vietii sale, Heket, creatorul Ka-ului pentru fiecare persoana in parte, il insufla intr-un prunc, conferindu-i ceva ce il face sa fie “viu”… iata ce credeau vechii egipteni despre stralucirea vitala primita de om de la zeitati inca de la nastere. Ka este un minunat concept al vechilor egipteni, un element esential si vital ce reprezinta insusi elixirul vietii. Ka este “esenta vitala” a unei persoane, iar fara de el fiinta umana nu ar mai putea fi in viata. Ka delimiteaza taramul vietii de taramul mortii. In momentul in care Ka este luat de Ba, suflul vietii paraseste trupul si survine moartea fizica.

Cei guvernati de Ka si in a caror componenta sufleteasca predomina Ka sunt 100% oameni al vietii si ai simturilor. In sufletul lor zace soarele vietii, iar intreaga lor fiinta exprima un ceva aparte. Au vitalitate fizica si sufleteasca, sunt efervescenti si si-au autoeducat gandirea pozitiva. Este o placere sa ii ai in preajma intrucat sunt inteligenti si insufla o stare de bine si de elevare, iar conversatia cu ei este o adevarata placere. Totodata, sunt ludici, pasionali, dinamici si activi, adorand natura, libertatea si tot ce tine de mediul exterior. Marunt sau mare, traiesc fiecare moment al vietii lor la intensitate maxima. Ii energizeaza, binedispun si ii motiveaza pe cei din jurul lor. Fara ei, lumea ar fi o lume mai trista.

Nascut in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Zodia sufletului tau este SHEUT (Umbra)

Nu poate exista un om fara de umbra, iar umbra este singura care il insoteste pe om de-a lungul intregii sale existente pe pamant. Ea este nelipsita de langa om si prin urmare vechii egipteni considerau ca umbra este un fel de amprenta a persoanei respective, continand ceva din persoana pe care o insoteste.

Cei guvernati de Ka si in a caror componenta sufleteasca predomina Ka sunt oameni eterici, diafani, cu un comportament discret si plin de tact. Au o delicatete spirituala si a felului de a fi care ii atrage pe multi. Sunt intelegatori, toleranti, diplomati, intotdeauna cu un cuvant bun de spus la adresa cuiva. Iubesc dreptatea si gandesc de doua ori inainte de a emite judecati rautacioase asupra cuiva. Ba mai mult, acesti oameni delicati, calmi, joviali, se transforma in aparatori redutabili ai celor aflati in situatii defavorabile sau pusi de zid de prejudecati.

Mintea lor este ascutita si patrunzatoare atunci cand vine vorba de lucruri materiale, insa au o anumita inocenta in felul in care relationeaza cu cei din jur. Sunt adesea dezamagiti si raniti de cei din jur, dar nu isi pierd nobletea si gentiletea sufleteasca care le sunt atat de specifici. Este aproape imposibil sa le distrugi puritatea, simplitatea sufleteasca. Este a doua lor natura. Ei sunt cei care vad latura buna si pozitiva din fiecare din oameni. Fara ei, lumea ar fi o lume mai rea.

Nascut in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – Zodia Sufletului tau este IB (Inima)

Ib este insasi inima, inima metafizica, sediul care gazduieste emotiile, cugetarile, vointa si dorinta de a face. Ib este insasi drumul catre eternitate si o viata intru soare. Ib a luat nastere dintr-o singura picatura de sange, luata la conceptie, din inima copilului unei mame.

Cei guvernati de Ib si in a caror componenta sufleteasca predomina Ib sunt oameni ai inimii, oameni ai simtirii, ai emotiilor si ai reactiilor afective. Inima este puternica, este minunata, este care pune in miscare sangele, face posibila coexistenta si functionarea celorlalte organe. Fara acest element cheie, viata nu ar putea fi sustinuta. Oamenii lui Ib au un suflet frumos, neobosit in a iubi, capabil sa daruiasca si sa primeasca pe masura. Ei sunt cei care au primit de la zei poate cel mai minunat har al vietii, cel al iubirii, fara de care nimic nu ar avea un sens.

Oamenii lui Ib sunt oameni creativi, care iubesc frumosul in toate formele sale, sunt armoniosi si echilibrati. Iubesc sinceritatea. Iubesc iubirea. Au nevoie de un camin stabil si de o familie unita pentru a se simti fericiti. Au nevoie de perioade de singuratate, in care sa se regaseasca si din care sa-si extraga resursele energetice si afective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.