Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Jandarmii sătmăreni au vizitat copiii de la Casa Diana

jandarmi diana3Jandarmeria Satu Mare a fost prezentă, vineri 3 mai,  în mijlocul copiilor de la Casa de tip familial Diana din municipiul Satu Mare, unde au desfăşurat o activitate recreativă premergătoare Paştelui.

          Având o legătură sufletească  specială cu aceşti copii, jandarmii  le-au oferit dulciuri şi ouă roşii. Dacă până acum jandarmii i-au învăţat pe copii să prevină  comportamente antisociale şi cum să nu devină victime ale unor răufăcători, acum cu toţii au desfăşurat o activitate de suflet premergătoare Paştelui.

Apoi, împreună au realizat decoraţiuni viu colorate cu motive specifice sărbătorilor pascale, pe care le-au aplicat pe ferestre. Copiii au fost foarte încântaţi mai ales că fiecare   dintre ei a realizat şi păstrat propria decoraţiune.

Apoi activitatea s-a mutat în curtea casei, unde a fost amenajat un mini poligon de tragere unde copiii au putut testa tragerea cu  arme airsoft.

 Copiii au fost foarte încântaţi de activitate, iar la final au făcut poze cu jandarmii,  materialele acestora şi maşina  Jandarmeriei.

În prag de sărbători, Jandarmeria Satu Mare le-a  adresat copiilor, gânduri bune, urări de sănătate, linişte sufletească şi bucurii alături de cei de lângă ei!

 

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.