Ultima actualizare: azi, 17:10
Locale

Nord Vest TV a oferit coşuri de Paște pentru 200 de persoane

cos nord vest tv3Pentru al patrulea an consecutiv, Nord-Vest TV alături de o serie de sponsori au organizat “Coşul de Paşte“, un eveniment prin care peste 200 de persoane au primit pachete de Paşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de Prefectul Eugeniu Avram şi city-managerul Dan Băbuţ, au oferit, miercuri, pachete telespectatorilor Nord-Vest TV în cadrul campaniei „Coşul de Paşte”. Conducerea Consiliului Judeţean a oferit peste 200 de pachete. Preşedintele Adrian Ştef a profitat de ocazie pentru a ura tuturor sătmărenilor sărbători fericite, în linişte, alături de cei dragi.

De “Coşul de Paşte“ de la Nord Vest TV au beneficiat peste 200 de persoane care s-au înscris sau au fost înscrişi de către rude pe lista lansată în emisiunea “Ora Adevărului“, moderată de Victor Constantinovici. Este al patrulea an în care telespectatorii Nord Vest TV sunt astfel răsplătiţi pentru fidelitatea lor.

4 comentarii

 1. Constantin Matei Răspunde

  va mai ramas vreu cos pentru o batrana de 84 ani si fata sa bolnava de 43 ani ???

 2. Daniel Răspunde

  Va sa zica, Consiliul Judetean finanteaza o televiziune privata facuta cadou de Mirciulica lui fiu-sau, ca sa se dea ei mari ca ai telespectatori, ce penibil.

 3. nicu Răspunde

  Daca sponsorul este CJ Satu Mare,adica locuitorii judetului de ce trebuia implicata NV TV?Daca sponsorii NV TV sunt privati care e rostul implicarii CJ SM si a prefectului?

 4. gabi Răspunde

  Oare Consiliul Judetean le plateste si darile la stat? impozite, contributii,tot felul de taxe pe care firmele (inafara de firmele lui Govor care nu le-au platit de 20 de ani) trebuie sa la plateasaca la stat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Soldat răpit şi violat de patru femei. Cum a ajuns un bărbat să trăiască trauma vieţii lui

 Bărbatul în vârstă de 25 de ani din Zimbabwe, făcea autostopul cu intenţia de a ajunge în oraşul Mutare fără...

Închide