Programările la RAR se fac la numărul unic 021.9672

23 mai 2013 | 3 comentarii

RAR, telefon unic Începând cu 23 mai 2013, programările la Registrul Auto Român se vor face la numărul unic la nivel național – 021.9672.

Directorul Registrului Auto Român, George-Adrian Dincă, a decis implementarea proiectului “call-center național”, proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.

Astfel, se reconfigurează modul în care clienții Regiei își fac programările la activitățile RAR-RA.

Orice persoana care dorește să aibă acces la serviciile RAR va apela 021.9672, indiferent de domiciliu sau zona din țară în care se află.

Avantajele numărului unic de programări sunt: încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în judeţe limitrofe, dacă intervalul de aşteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reacţie va fi foarte scurt şi acţiunile uniforme în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare.

Programul funcționează în paralel cu programările on-line, pe site-ul www.rarom.ro.

Etichete: , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. simoniac lucian spune:

  Buna ziua as vrea sa stiu daca pot sa inscriu in romania o Masina cu numere italiane vreau sa vin cu aceasta Masina in tara si sa o inscriu imediat cum ajungin Romania as vera sa stiu cit costa inscrierea pentru aceasta Masina FORD FOCUS TDCI ANUL 2004 CILINDRATA1800 CRED MULTUMESC

 2. Viorica Gherman spune:

  Buna vreu si eu o programare pentru a anregistra o masina din Londra si nu pot la telefon tot ocupat ami dau

 3. Viorica Gherman spune:

  Buna vreu of programare pentru o masina si nu reuses la telefon cum pot sami fac o programare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest