Ultima actualizare: azi, 13:04
programul sesiunile de selectie lupte, Prefectura Satu Mare
Locale

Programul sesiunilor de selecție a copiilor pentru luptele de performanță

programul sesiunile de selectie lupte, Prefectura Satu MarePrefectul Eugeniu Avram a mediat, în data de 20 mai, o discuţie între Gheorghe Ardelean, fost sportiv de performanţă şi antrenor de lupte, şi directorii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport şi Clubului Sportiv Municipal, privind organizarea în perioada 24 mai- 2 iunie a sesiunilor de selecţie pentru băieţii şi fetele care doresc să practice luptele de perfomanţă.

Eugeniu Avram este convins că doar prin organizarea unor selecţii la care să poată participa un număr cât mai mare de copii din toate localităţile judeţului se pot descoperi viitorii campioni din ramurile sportive.

Selecţiile vor avea loc după următorul calendar:

–         24 mai, orele 15, la Şcoala gimnazială „Vasile Lucaciu“ din Carei pentru copii din localităţile din zona Carei şi Tăşnad,

–         25 mai, orele 10, la Şcoala gimanzială nr. 3 din Negreşti- Oaş pentru copii din zona Oaş,

–         1 şi 2 iunie, orele 10, în Grădina Romei pentru copii din zona Satu Mare.

Prefectul adresează un apel autorităţilor locale de a sprijini deplasarea copiilor interesaţi la aceste selecţii precum şi de a asigura condiţii pentru derularea acţiunii de depistare a viitorilor campioni la lupte din judeţ.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
atribuire pasuni, Prefectura Satu Mare
Prefectul cere inventarierea tuturor păşunilor

Prefectul Eugeniu Avram solicită transparenţă şi respectarea legii în atribuirea păşunilor de pe raza judeţului Satu Mare. Cu ocazia audienţelor...

Închide