Ultima actualizare: azi, 13:41
Locale

PS Iustin Sigheteanu a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare

PS Iustin Sigheteanul, cetatean de onoare (29)Arhiereul vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, PS Iustin Sigheteanu, a primit astăzi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare, la Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, la finalul slujbei oficiate de un sobor de preoţi.

Primarul Dorel Coica i-a înmânat diploma primind în schimb o icoană cu Învierea Domnului şi un album cu toate bisericile din judeţele Satu Mare şi Maramureş construite în ultimii 22 de ani.

“Sunt foarte ataşat faţă de cei din municipiul Satu Mare şi vom merge împreună la lucrările care urmează să le facem de aici înainte şi pe plan bisericesc şi cultural. Dacă ajută Dumnezeu, am făcut o propunere şi am dori să devină o realitate, ca Sfinţii, Împăraţi Constantin şi Elena să devină patronii protectori ai municipiului Satu Mare. Vă asigur de buna noastră împreună lucrare pentru bunul mers al judeţului. Tot ce am făcut până acum a trecut, ce urmează să facem este important”, a spus PS Iustin Sigheteanu.

Înalta față bisericească a mai propus realizarea unor vitralii sau a unui mozaic cu Sfinţii Împăraţi Constantin și Elena.

“Vreau să mulţumesc în numele sătmărenilor pentru faptul că aţi acceptat să fiţi cetăţean de onoare. Vă iubim, vă respectăm, vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut pentru noi”, a spus primarul Dorel Coica. 

16 comentarii

 1. Bálint Răspunde

  Még szerencse hogy erre van pénzetek!!!! mocsadék usl-s banda!!

 2. POPA PROSTU" Răspunde

  Usl-stii pupincuristi se dau pe langa popi, ca doar pulimea a ascultat popimea la alegeri!!!!
  Mari gunoaie si popii care oricum marea majoritate a lor nu au nimic cu Dumnezeu , cat despre lichelele de politicieni care se gudura pe langa sutana popilor ce sa mai zic: astia sunt niste farisei si niste ipocriti ordinari!!!!

 3. pop Răspunde

  Spuneti-ne si nou care sunt criteriile care stau la baza acordarii titlului de cetatean de onoare!! Atat timp cat se cheltuie bani publici pentru astfel de manifestari ar fi bine sa fie intrebati si cetatenii orasului, chiar daca este vorba de episcopi… dandu-le titluri popilor sa stie si conducerea ca nu-l vor cumpara pe Dumnezeu!!!Ce a facut episcopul pentru Satu Mare, la fel ce a facut patriarhul Romaniei pentru care s-au cheltuit atunci 60.000 Euro!!!

 4. pop Răspunde

  Ce face Coica pentru oras?? Cheltuie banii satmarenilor. In afara de a da premii si a face cetateni de onoare pe popi si de a se plimba cu gasca prin Europa nu a facut absolut nimic! Are un an de cand e primar si nimic nu s-a realizat. Ce face asa numitul city manager, un analfabet, prieten de a lui Stef! NIMIC!!!NIMIC!!! Astia sunt gunoaiele USL-iste !!!De fapt nu se pricep decat sa minta!!

 5. Usl-ist preacuvios Răspunde

  Doamne, Doamne nu asculta glasul cainilor usl-isti …degeaba fac ei pe preacuviosii.
  Cred ca acum usl-istii se roaga sa nu ii dea in gat Valerica fara frica , care sigur va arunca cu laturi in fostii lui subalterni si lingai care ii duceau servieta….
  De acum va incepe show-ul in USL…. Va realiza tot Satmarul ce scursuri s-au aciuat in PSD si PNL!!!!

 6. x Răspunde

  Sa ma p… ce rahat a facut ….asta pt oras? ar trebui sa primeasca de titlul de cel mai mare hot care nu va fi pedepsit niciodata. mergeti prostilor la biserica si dati bani ca sa traieasca preotii astea in lux. prosti mai puteti fi

 7. Daniel Răspunde

  Satmarenii trebuie sa stie ca primarul Coica a plecat la Bruxeles saptamana trecuta si astfel gura satmarenilor care cer investitii va fi inchisa cativa ani de acum incolo pe motiv ca banii europeni nu vin de pe-o zi pe alta. Insa ce e mai grav e ca primarul Coica a fost si la Amsterdam, in Olanda, unde nu e asa, nu are nicio legatura cu banii europeni, a fost miercuri la finala Europa Leaque, si toate astea pe banii primariei oare??

 8. Cornel Răspunde

  Cum de a lipsit preacuviosul Stef si preacucernicul Babut?

 9. Vasile Răspunde

  Si preafericita Brigitte pe cine a mai facut fericit?!

 10. Iako Csaba Răspunde

  Sper sa nu afle Chuk Norris …

 11. Iako Csaba Răspunde

  Sper sa nu afle Chuk Norris …

 12. felix Răspunde

  Mai puneti poze cu Stef, multe poze cu Stef, si inca vre-o cateva cu viteii (vroiam sa zic enoriasi), cu gura cascata… .
  Si, se mai aude ceva de vre-un caritas, sau ceva misculatiune prin care s-ar mai putea pierde urma unor bani de la biserica asta? Cred ca, marele zid chinezesc a fost gata mai repede, …se tot cladeste de prin 92, si degeaba. Doar masinile preacucernicului ajuns protopop ce mai tin pasul cu timpurile

 13. adriansm Răspunde

  Ce cauta Coica la Bruxelles? Nici nu stie o limbă de circulatie internatională.
  Ce a facut timp de vreo 10 zile? Nu se stie.

  Nu vi se pare interesant că in zile obisnuite Coica tine conferintă de presă cu copiii premiati, cu Valer Marian, iar in acele zile de exil in Bruxelles, nimic! Uitati-vă la textul “general” de la conferinta de presă după ce a ajuns acasă, nimic concret!

  Defapt, in acest oras nu se intampla nimic in ultima vreme…

 14. sa comentam.. Răspunde

  si totusi acest Proto Robocop ce legatura are cu orasul Satu Mare? S-a nascut aici si s-a crescut aici? Locuieste in Satu Mare, are ceva comun cu Satu Mare ca sa merite titlul? Nu cred…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A spart și vandalizat o mașină

Un tânăr este cercetat după ce a spart și vandalizat o mașină. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei...

Închide