Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Regulament pentru afișajul din Satu Mare

sedinta Consiliul Local Satu MareConsiliul Local Satu Mare a adoptat în ședința de astăzi un regulament privind expunerea de afișe cu scopul promovării unor evenimente.

Potrivit proiectului, este interzisă expunerea de afişe pe stâlpi electrici, cutiile pentru distribuirea de energie electrică, gaz metan sau alte utilităţi, cabinele telefonice, copaci, clădiri proprietate publică sau privată, garduri reprezentând împrejmuiri de şantier, stâlpi de susţinere a podurilor şi a pasajelor rutiere, containere şi coşuri pentru deşeuri şi staţii pentru transportul local comun.

În vederea expunerii afişelor, persoanele fizice sau juridice se vor adresa Administrației Domeniului Public Satu Mare şi vor încheia un contract de prestări servicii cu aceasta în baza căreia Administrația Domeniului Public Satu Mare va amplasa afişele în termen o zi lucrătoare de la data încheierii contractului.

 Dimensiunile afişelor vor fi de maxim A2. În măsura în care afişele depăşesc această dimensiune se va achita o taxă suplimentară către ADP Satu Mare.

Afişele prin care sunt anunţate pierderi vor avea loc separat pe panourile de afişaj şi vor putea fi amplasate personal, fără achitarea vreunei taxe.

Tarifele au fost stabilite la 2 lei+TVA pe metru pătrat.

Amenzile prevăzute pentru  nerespectarea hotărârii sunt cuprinde între 500-2000 de lei.

Inițiatorul proiectului a fost primar Dorel Coica.

3 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Ia auzi…si cine oare va veghea sa nu se lipeasca in alte zone decat alea legale, adica pe stalpi cladiri cabine telefonice? Politistii locali? Aia care asa de bine vegheaza orasul ca se intampla vandlisme in oras. Puteti aproba voi proiecte ca tot acolo e, peste tot vor fi afise si voi o sa dati din umeri de incompetenti ce sunteti. Apropo, da dupa ce Coica o arata cum s-a vandalizat centrul, macar o trimis pe cineva sa repare? Eu nu cred, la ce minte are si asta. Sa vedem dupa Ziua Orasului cum va arata centrul wow!!

  2. satmarean Răspunde

    Atata timp cat masinile la niste unii stau in continuare pe platou si in spatele casei de cultura, abuziv si ilegal, blocand caile de circulatie pietonale si punand in pericol cetatenii, ce rost are, daniel, sa mai repare ceva? Ca dupaia ii certi ca risipesc bani publici

  3. Daniel Răspunde

    Asa este. Iti dai seama ce asteptari sa avem de la astia ca nu sunt in stare sa puna la punct odata pentru totdeauna: circulatia in centrul nou, vandalismele, boschetarii etc. Da salariile le vin pe card lunar, ca nu e in functie de competenta sau nu, pe asta se si bazeaza, ca vin banii si asa, nu ii da nimeni afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.