Ultima actualizare: azi, 19:25
Locale

A furat un telefon și bani din casa mătușii

furtUn tânăr este cercetat de polițiști după ce a furat un telefon mobil și bani din casa mătușii sale. Poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală, anchetând un caz de furt din locuinţă, au depistat în scurt timp principalul suspect, reuşind să recupereze şi o parte din bunurile furate.

Proprietara casei, o femeie de 54 de ani, din Valea Seacă, a apelat numărul de urgenţă 112, duminică seara, în jurul orei 20.00, şi a reclamat că i-au fost sustrase din locuinţă sume de bani şi un telefon mobil, în valoare totală de 1.300 lei.

Poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală au demarat de îndată ancheta în acest caz, reuşind înainte de miezul nopţii să-l prindă pe principalul suspect, găsind asupra acestuia şi telefonul furat. Dan C., de 20 de ani, care nu era altul decât nepotul femeii, a cheltuit însă banii furaţi, 50 de euro şi 380 lei.

Tânărul a mai fost cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de furt, fiind trimis în judecată pentru faptele săvârşite în trecut. 

2 comentarii

  1. undercover Răspunde

    cum te fura neamul,nimeni nu te fura,dar osanu e si prost,ha ha ha !!!

  2. finta Răspunde

    De unde esti tu bai undercover? Ce are oasul n-are tot judetul impreuna, iar tu posibil cocalar din 14 sau de unde-oi fi te poti ascunde sub patura ta “undercover” si tot n-ajungi la nasul osenilor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Radare Satu Mare – marți, 18 iunie

Amplasarea radarelor în data de 18 iunie 2013:   -         DN 19: Satu Mare - Ciuperceni; -         DN 19: Oraşu...

Închide