Ultima actualizare: ieri, 18:29
Locale

Cercetat pentru ultraj după ce i-a înjurat pe poliţiştii de frontieră

cercetat-de-politia-de-frontieraUn bărbat este cercetat pentru ultraj de către poliţiştii de frontieră după ce le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare.

 În data de 5 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare au oprit pentru control, pe raza localităţii Batarci, jud. Satu Mare, un tractor condus de Viorel H., de 32 ani.

La solicitarea documentelor, persoana în cauză a adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor de frontieră, fapt pentru care a fost condusă la sediul sectorului pentru verificări.

Astfel, s-a constatat că permisul de conducere al şoferului a fost anulat din anul 2010, iar numărul de înmatriculare al tractorului era radiat de la începutul anului 2012.

Bărbatul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de : ultraj; conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat; punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Sursa: Poliţia de Frontieră Satu Mare

Un comentariu

  1. griga Răspunde

    ca la oseni la nimeni,dupa ce are musca pe caciula,mai sare si in sus,doar ca nu e purece.in cap numa fan,asta este. bravo politia !!!.la datorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Teatrul de Nord – Spectacolele secției române în luna iunie

Teatrul de Nord – Spectacolele secției române în luna iunie Vineri 7 iunie, ora 12.00 – Carei MUZICANŢII DIN BREMEN adaptare...

Închide