Ultima actualizare: ieri, 21:09
Locale

Col. Iulian Burz a ieșit la pensie. Comanda ISU a fost preluată de col. Gheorghe Dan

 predare comanda pompieri pensionare iulian burz (28)Col. Iulian Burz, șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare,  a predat astăzi comanda unității adjunctului col. Dan Gheorghe, ieșind la pensie după 35 de ani de activitate.

Festivitatea de predare a comenzii unități a avut loc în curtea ISU Satu Mare în prezența oficialităților locale, a șefilor inspectoratelor din nord vestul țării dar și a adjunctului șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. Eugen Vișan.

Toți invitații au avut doar cuvinte de laudă la adresa col. Iulian Burz, sub comanda căruia ISU Satu Mare a implementat un proiect de dotare cu autospeciale și s-a extins serviciul SMURD.

Iulian Burz s-a născut în judeţul Alba, după absolvirea liceului de construcţii şi a Academiei Militare a ocupat mai multe funcţii. În perioada 1987-1989 a fost ofiţer special în Reşiţa, din 1 martie 1989 a fost instalat la Satu Mare, din 2009 ocupând funcţia de inspector şef al ISU Satu Mare.

În vârstă de 55 de ani, Burz a spus că nu va uita de sprijinul divin carel-a protejat de-a lungul carierei în diferitele misiuni,  declarându-se cel mai norocos comandant deoarece a avut rezultate foarte bune.

Comanda unităţii a fost preluată de adjunctul Dan Gheorghe până la organizarea concursului pentru inspector şef. Col. Dan este sătmărean din zona Tăşnad, din 2005 a ocupat funcţii de conducere în ISU Satu Mare iar din 2009 cea de prim adjunct. Acesta a dat asigurări că Inspectoratul este pe mâini bune și va avea rezultate cel puțin la fel de bune ca pe vremea col. Iulian Burz.

În timpul ceremoniei de predare-primire, col. Burz a primit mai multe cadouri de la colaboratori, inclusiv plachete de la conducerea Inspectoratului de la Bucureşti şi o maşinuţă de pompieri de la Consiliul Judeţean.

3 comentarii

  1. Nelu Opris Răspunde

    Pensie lunga d-l colonel, ma bucur ca ai avut parte de o ceremonie frumoasa la iesire la pensie

  2. Nelu Opris Răspunde

    Pensie lunga d-l colonel, ma bucur ca ai avut parte de o ceremonie frumoasa la iesire la pensie

  3. relu Răspunde

    proiectul de dotare cu autospeciale este meritul domnului SRAMB. Sa dam Cezarului ce e al Cezarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Restaurantul Romantic, amendat cu 6.000 de lei în cazul copiilor cu toxiinfecție

Conducerea Direcției de Sănătate Publică Satu Mare a transmis astăzi un comunicat de presă în care prezintă măsurile luate în...

Închide