Ultima actualizare: azi, 12:23
Locale

Col. Iulian Burz a ieșit la pensie. Comanda ISU a fost preluată de col. Gheorghe Dan

 predare comanda pompieri pensionare iulian burz (28)Col. Iulian Burz, șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare,  a predat astăzi comanda unității adjunctului col. Dan Gheorghe, ieșind la pensie după 35 de ani de activitate.

Festivitatea de predare a comenzii unități a avut loc în curtea ISU Satu Mare în prezența oficialităților locale, a șefilor inspectoratelor din nord vestul țării dar și a adjunctului șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. Eugen Vișan.

Toți invitații au avut doar cuvinte de laudă la adresa col. Iulian Burz, sub comanda căruia ISU Satu Mare a implementat un proiect de dotare cu autospeciale și s-a extins serviciul SMURD.

Iulian Burz s-a născut în judeţul Alba, după absolvirea liceului de construcţii şi a Academiei Militare a ocupat mai multe funcţii. În perioada 1987-1989 a fost ofiţer special în Reşiţa, din 1 martie 1989 a fost instalat la Satu Mare, din 2009 ocupând funcţia de inspector şef al ISU Satu Mare.

În vârstă de 55 de ani, Burz a spus că nu va uita de sprijinul divin carel-a protejat de-a lungul carierei în diferitele misiuni,  declarându-se cel mai norocos comandant deoarece a avut rezultate foarte bune.

Comanda unităţii a fost preluată de adjunctul Dan Gheorghe până la organizarea concursului pentru inspector şef. Col. Dan este sătmărean din zona Tăşnad, din 2005 a ocupat funcţii de conducere în ISU Satu Mare iar din 2009 cea de prim adjunct. Acesta a dat asigurări că Inspectoratul este pe mâini bune și va avea rezultate cel puțin la fel de bune ca pe vremea col. Iulian Burz.

În timpul ceremoniei de predare-primire, col. Burz a primit mai multe cadouri de la colaboratori, inclusiv plachete de la conducerea Inspectoratului de la Bucureşti şi o maşinuţă de pompieri de la Consiliul Judeţean.

3 comentarii

  1. Nelu Opris Răspunde

    Pensie lunga d-l colonel, ma bucur ca ai avut parte de o ceremonie frumoasa la iesire la pensie

  2. Nelu Opris Răspunde

    Pensie lunga d-l colonel, ma bucur ca ai avut parte de o ceremonie frumoasa la iesire la pensie

  3. relu Răspunde

    proiectul de dotare cu autospeciale este meritul domnului SRAMB. Sa dam Cezarului ce e al Cezarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.