Ultima actualizare: azi, 21:38
Locale

Consiliul Judeţean: Botoşeii sunt obligatorii dar nu condiţionează accesul în spital!?!

spitalul judeteanCabinetul Preşedintelui Consiliul Judeţean Satu Mare a transmis astăzi un comunicat de presă ca reacţie a interpelării depusă de deputatul UDMR Kereskenyi Gabor.

În mod ciudat, în noul comunicat se precizează că accesul vizitatorilor nu este îngrădit, deşi în comunicatul Spitalului Judeţean din 4 iunie se precizează clar că „accesul în unitate nu mai este permis fără echipament de protecţie, respectiv botoşei”. Comunicatul Consiliului, în care sunt foarte multe probleme de logică, nu precizează însă clar dacă de acum înainte un sătmărean poate intra în spital fără să-şi cumpere botoşei ci doar că accesul nu este condiţionat. Brusc, instituţia a anunţat că „taxa pentru botoşei” este „taxă pentru curăţenie” pentru care, cică, se eliberează un bilet înseriat. Adică aparatul de încălţat botoşei în care se introduc monedele de 50 de bani eliberează bilet?

Mai mult, unele idei din comunicat sunt cât se poate de confuze. În loc să lămurească subiectul, nu fac decât să lase loc de interpretări. „Există în Spitalul Judeţean de Urgenţă un regulament strict, dar accesul vizitatorilor nu este îngrădit”, precizează comunicatul. Cum adică „dar”? În regulamentul strict accesul este interzis, sau doreau să spună că în regulament accesul nu este îngrădit?

„Prin introducerea taxei de curăţenie nu este condiţionat accesul vizitatorilor”, precizează comunicatul Consiliului. Adică dacă plăteşti taxa nu-ţi este condiţionat accesul? Dar dacă n-o plăteşti nu ţi se interzice accesul, deci eşti condiţionat?

Şi ca lucrurile să fie şi mai confuze, se mai precizează că Spitalul respectă ordinul Ministerului Sănătăţii care interzice condiţionarea sau taxarea vizitatorilor la intrarea în spital. Ce să mai înţeleagă sătmăreanul care a fost la spital şi a fost obligat să plătească 2 lei pentru botoşei?

 Redăm în continuare comunicatul de presă şi vă lăsăm să trageţi singuri concluzii.

COMUNICAT DE PRESĂ

Taxa de curăţenie percepută de Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare de 2 lei/persoană/vizită a fost instituită prin Hotărârea Consiliului Judeţean Satu Mare nr.98/2013 privind       aprobarea unor taxe şi tarife practicate de Consiliul Judeţean şi instituţiile publice subordonate acestuia, în anul fiscal 2013.

Această taxă a fost aplicată începând cu data de 5 iunie, când a fost instalat la intrarea în spital un distribuitor automat de botoșei de unică folosință pentru vizitatori și aparținători. Pentru eliberarea unei perechi de botoșei, vizitatorii trebuie să plătească 2 lei, primind din partea Spitalului un bilet înseriat. Botoșeii sunt de unică folosință, nu se pot transmite de la o persoană la alta și nici nu pot fi păstrați de la o zi la alta și sunt aruncați într-un recipient special la părăsirea spitalului.

Taxa de curăţenie a fost instituită pentru prevenirea infecţiilor intraspitaliceşti, protejarea suprafețelor noi și reamenajate, întreținerea curățeniei la nivel de spital. Zilnic, în bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă intră din această taxă de curăţenie 1100 de lei.

Prin introducerea taxei de curăţenie nu este condiţionat accesul vizitatorilor, ci dimpotrivă, odată cu investiţiile pe care Consiliul Judetean Satu Mare le-a făcut pe toate cele trei nivele consider că este chiar indicat să protejăm pacienţii şi tot ceea ce s-a investit în spitalul sătmărean.

Există în Spitalul Judeţean de Urgenţă un regulament strict, dar accesul vizitatorilor nu este îngrădit, iar botoşeii de plastic de unică folosinţă sunt pentru a proteja întreaga investiţie, la care se adaugă şi faptul că sunt feriţi de probleme şi pacienţii care sunt internaţi în spital pe diferite secţii.

Vrem să subliniem faptul că toate investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din ultimul an fost făcute de Consiliul Judeţean Satu Mare, fără un suport financiar din partea Ministerului Sănătăţii, lucru ce nu s-a întâmplat şi în precedent guvernare UDMR. Au fost reabilitate trei nivele ale Spitalului Judeţean, respective secţiile de Cardiologie, Chirurgie cardio-vasculară, Ortopedie, Gastroenterologie, Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică, am investit în aparatură medicală de ultimă generaţie, în reabilitarea spitalului şi prin această masură vrem să protejăm toate investiţiile.

Totodată, se previne producerea unor infecţii intraspitaliceşti având în vedere că vizitatorii vin la patul unor bolnavi cu plăgi pansate sau la patul unor copii.

Spitalul Judeţean de Urgenţă respect ordinul Ministerului Sănătăţii din luna decembrie privind reglementarea programului de vizită în spital, care interzice condiţionarea sau taxarea vizitatorilor la intrarea în spital. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare nu se percepe o taxă pentru intrarea în spital. Secretarul de stat Raed Arafat s-a referit în declaraţiile publice pe care le-a făcut expres la instituirea unor taxe de intrare în spitale şi nicidecum pentru curăţenie. “Nu este normal să i se pună piedici pacientului ca să îşi vadă apropiaţii când el este internat. Dacă pacientul nu e în condiţiile în care să primească sau dacă nu doreşte să fie vizitat, el poate să declare acest lucru. Dar nu este normal să le spui oamenilor dacă doriţi să vizitaţi pacientul trebuie să plătiţi sau trebuie să daţi o taxă, că vă facem o favoare că vizitaţi pacientul”-Raed Arafat.

Trebuie precizat că Hotărârea 98/2013 a fost aprobată cu 29 de voturi şi doar două abţineri, din partea consilierilor Istvan Veres, care s-a abţinut deoarece este angajat al unei instutuţii subordonate Consiliului Judeţean, respective Peter Ştier, director economic al Teatrului de Nord Satu Mare, care a înţeles greşit că s-ar afla într-o situaţie de incompatibilitate deoarce teatrul sătmărean a trecut de ceva vreme din subordinea Consiliului Judeţean în cea a Consiliului Municipal Satu Mare.

În interpelarea făcută ministrului Sănătăţii, deputatul Gabor Kereskenyi a ignorant că hotărârea a fost votată de grupul de consilieri judeţeni ai UDMR, ceea ce înseamnă că în UDMR Satu Mare nu ştie stânga ce face dreapta, ori că nu se respectă disciplina de partid. Pentru edificare îi putem pune la dispoziţie procesul verbal al şedinţei din 26.04.2013.

Deputatul Gabor Kereskenyi nu a fost la fel de vehement atunci când vota în Consiliul Local creşterea  taxelor puturoase şi dubioase de salubritate în favoarea firmei Florisal, ori când la ultima şedinţă a Consiliului Municipal prin votul consilierilor UDMR a fost împiedicat transferul clădirii fostei Şcoli 13 din municipiul Satu Mare către Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă. Fosta şcoală zace de mai mulţi ani în paragină, dar consilierii UDMR s-au opus transferului, deşi ar fi fost locul ideal unde ar fi putut să-şi desfăşoare activitatea acest centru şcolar şi cei 250 de copii care sunt obligaţi în prezent să înveţe în patru clădiri diferite.

 Biroul de presă

 

P.S. Trecând peste mesajul confuz transmis de Consiliul Judeţean, ca să-şi poată vizita apropiaţii sătmărenii trebuie să respecte ordinele date de agenţii  Folda Security de la intrarea din spital, care nu fac altceva decât să aplice ce le spune conducerea Consiliului Judeţean.

67 comentarii

 1. Bella Răspunde

  incredibil! Oamenii astia sint platiti din banii nostri?

 2. Bella Răspunde

  In tara asta nu conteaza cat esti de incompetent: tupeu sa ai si se rezolva.

 3. 2 lei Răspunde

  asteptam sa vina la Satu Mare corpul de control al ministrului …….

 4. Traian Răspunde

  Comunicatul Consiliului Judetean este confuz, dovedind incompetenta celor ce l-au realizat,dar si a celor ce conduc judetul. Cum e posibil sa afirmi ca ” accesul vizitatorilor nu este îngrădit, deşi în comunicatul Spitalului Judeţean din 4 iunie se precizează clar că „accesul în unitate nu mai este permis fără echipament de protecţie, respectiv botoşei”.

 5. Radu Răspunde

  Haosul domneste in conducerea administrativa a judetului si spitalului. Este evidenta lipsa de profesionalism!

 6. satmarean Răspunde

  Le e frica de controale. Fac pe ei!

 7. satmarean Răspunde

  Stef trebuia sa aloce mai putini bani pentru ziua judetului si pentru prietenul Babut, pentru Olimpia, si sa nu introduca taxa pe botosei.

 8. Eva Răspunde

  Acolo unde domneste incompetenta, sa nu ne miram de confuzii! Si-au angajatclientela politica , nu profesionisti. Pana si la spital in loc sa angajeze personal medical, au angajat clientela politica-Mircea Pal,Tite Monica, Sabau Alina ,Crismar Adrian, si altii.

 9. vasile Răspunde

  şc. gen. nu poate fi transferată deoarece nu există acordul Ministerului Educaţiei.
  felicitări deputatului Kereskenyi Gabor.
  un sfat pentru preşedintele Ştef, sunteţi înconjurat de câţiva prieteni, fără experienţă, dacă nu schimbaţi rapid situaţia actuală ve-ţi avea de suferit, iar peste 3 ani nu ve-ţi mai câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Satu Mare.

 10. Dinu Răspunde

  Cum sa mearga treburile bine in judet? Daca totul se politizeaza, nu poate fi un alt rezultat.

 11. Doru Răspunde

  Astia nu sunt prieteni nici cu limba romana si nici cu logica.Oare cine i-a ales?

 12. Maria Răspunde

  Incompetentii ne conduc. E limpede ca nu au capacitateade a gestiona corect problemele. Risipesc banii publici cu evenimente la care aloca bani foarte multi si incearca sa-si echilibreze bugetul pe banii nostri, ai contribuabililor, introducand tot felul de taxe.

 13. Relu Răspunde

  Astia sint de pe alta lume! Cum poti sa faci asemenea confuzii?!

 14. Gigi Răspunde

  Daca tot si-au angajat clientela politica, de ce mama naibii nu au angajat si o persoana ce stie sa comunice?! Cine e sefu de cabinet a lui Stef?

 15. Dana Răspunde

  Felicitari, domnule deputat, Kereskenyi! Va recomand, domnule deputat, sa sesizati organele abilitate sa verifice si angajarile ce s-au facut in sistemul public! Vor fi mari surprize! Un singur exemplu,la Aeroport, sef de birou, fara studii superioare!!!

 16. antistef Răspunde

  Nu sunt adeptul violentei si a anarhiei, dar mult mi-ar placea sa-i vad pe toti nemultumitii, impreuna cu mine, sa iasa odata pe strada si sa-i scuipe intre ochi pe nemernicii astia. Acesti bufoni s-au cocotat la putere cu ajutorul ‘boborului’ ce a iesit la vot ca o turma de vite, manata pe de la spate de promisiunile lor, ce nu vor fi niciodata tinute.
  Cand isi deschide odata ochii poporul acesta?

 17. Botosel Răspunde

  Mesajul trimis de CJ este absolut corect!Daca Stefaneala ii ciufuleste veverita lui Brigitte se cheama ca este adulter ar spune cei care il interpeleaza.Gresit! Ratonul lui Stefaneala isi face datoria avand in vedere ca in fisa postului lui Brigitta exista un raport de subordonare fata de Stefaneala.Ratonul lui Stefaneala are deci un raport de ciufulire cu veverita lui Brigitte,avem deci un raport de subordonare.Juridic doar daca Brighitta sta deasupra ne aflam in fata unui raport de supraordonare,dar avand in vedere ca ce fac ei este strict secret,doar daca Stefaneala depune plangere se pot aplica sanctiuni.Una dintre sanctiuni ar fi sa o trimita pe Brigi la munca de jos.Adica sa puna ea botosei in locul masinii,deoarece de la atata raporturi de subordonare cu Stefaneala este experta la trasul plasticului peste obiect.

 18. satmarean Răspunde

  Au instituit taxa pe botosel dar oare tot cu teu si mop se spala pe jos? Si ar fi interesant de stiut si cu ce solutii si tehnologii se dezinfecteaza…

 19. cocojumbo Răspunde

  mai stef: de cind mama dracului iti permiti sa te amesteci si in treburile consiliului local si sa-l intrebi pe kereskeni ce a votat in sedinte????? in loc sa explici clar si la obiect ce tine de mahalaua ta ca in asta ai transformat consiliul judetean si ce i se subordoneaza tu te apuci sa-i verifici cojones la kereskeni care tia traso elegant in partea ta ungureasca. impreuna cu govor va bateti joc de tot ce misca in judetul asta dar fit sigur ca nu va mai voteaza nici dracu!

 20. Bálint Răspunde

  Voi ati votat gasca asta pacalici USL, nu a fost bun Csehi, care a facut spitalul, si policlinica etc etc, na atunci mereti sa mancati mamaliga in ziua orasului si in ziua judetului impreuna cu stefi coica govor si toate gasca lui USL!!!!

 21. Liberal Răspunde

  Ma mir ca n-au amintit ca Mihai Viteazul a fost omorat de unguri.

 22. satmarean Răspunde

  Se observa si din acest comunicat ca la conducera Consiliului Judetean sunt niste incompetenti. Daca Sulea, muncitorul de la Romtelecom, ajuns datorita lui Stef, director adjunct la Aeroport, este momentan seful de cabinet al presedintelui Consiliului Judetean, lucru pe care nu-l stiam pana acum, nu sunt deloc surprins de faptul ca acest comunicat este generator de confuzii. Se pare ca lui Stef ii place sa se inconjoare de oameni slabi, laudatori de serviciu,altminteri nu-mi explic calitatea celor ce-l deservesc pe acesta.

 23. Maria Barracu Răspunde

  Adrian Stef bu-hu-hu,
  Ia-ti papucii si te du!

 24. ELENA Răspunde

  “Totodată, se previne producerea unor infecţii intraspitaliceşti având în vedere că vizitatorii vin la patul unor bolnavi cu plăgi pansate sau la patul unor copii.” Fraza asta in ce limba este scrisa? Sa inteleg ca botoseii sunt pentru a ne feri de plagi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Botoseii nu sunt destinati unei grupe de copii mici?

 25. jos cu postacii Răspunde

  ati terminat de criticat? si de inventat tot felul de lucruri? puneti mana sa munciti si nu pierdeti vremea comentand tot felul de stiri!

  • Traian Răspunde

   Te inseli cand faci asemenea afirmatii. Cum de ne imbii la munca daca in ultima vreme Stef si echipa lui ne-a oferit numai petreceri. Ne-am obisnuit cu petrecerile ca nici chef de munca nu mai avem. Asteptam Ziua Zonei Metropolitane, ca sa petrecem cu Coica, fiindca cu Stef si Govor am petrecut de Zilele Judetului.Astea sunt marile realizari ale administratiei useliste:premierea sportivilor, a batranilor ce au ajuns la nunta de aur si petrecerile fara numar.

  • Laura Răspunde

   Esti din trupa lui Stef? Pe unde ai fost angajat, pe la spital, aeroport,deconcentrate, consiliu? Ar fi bine sa fii mai realist si daca n-ai capacitatea de a scrie o fraza in mod clar, lasa-te de comentat!Nu-i de tine! Ridica-i in slavi pe cei care ne conduc judetul in alta parte!

  • Radu Răspunde

   Te cam faci de ras,tinere! Esti la fel de confuz ca si cei ce au redactat comunicatul. Se observa ca esti din acelasi aluat plamadit!

  • satmarean Răspunde

   Tu esti primul postac de aici

  • vasile Răspunde

   dacă eşti de acord sâmbătă seara ne odihnim un pic, eşti oricum singurul – unicul care încearcă să laudă această măsură, de fapt nu măsura ar fi problema ci afacerea pe care o au 2 lei pentru o intrare. Îţi recomand să mergi la clinicile din Ungaria să vezi acolo se dă pe gratis, fiind obligatoriu, medicamentele şi toate necesare se găsesc la spital, nu trebuie să le cumpere aparţinătorii bolnavului ca la noi. Sunt convins că eşti unul de lângă Ştef, însă gândeşte că şi peste 3 ani vor fi alegeri, iar dacă ve-ţi pierde alegerile, vei ajunge probabil un foarte bun body – gard.

 26. Florin Răspunde

  Criticele au fost intemeiate. Elementele comunicatului au creat confuzii. Lipsa de profesionalism a echipei ce a redactat comunicatul este evidenta.

 27. vasile Răspunde

  echipa cu care s-a înconjurat Ştef este extrem de slabă, buni prieteni şi doar atât.

 28. Vasile Răspunde

  deja m-am plictisit sa vad aceleasi postari, zi de zi. chiar ii dau dreptatate @jos cu postacii, sau cum si-a trecut numele, voi cei trei-patru persoane care stati in fata monitoarelor alta treaba n-aveti? ca se cunoaste stilul. 30 de comentarii scrise de max 3 persoane! sunteti jalnici!

  • Satmarean Răspunde

   Daca te-ai plictisi,t n-ai decit sa colinzi prin alte locuri! Poate afli noutati si stiluri noi de abordare. Vasile, important nu e stilul , ci continutul mesajului. De ti s-a acrit cu presa online, stabileste o intilnire cu “@jos cu postacii ” si comentati glorioasele realizari ale conducerii USL Satu Mare…Oricum misiunea e usoara.Realizarile se rezuma la petreceri si premieri.

  • Relu Răspunde

   Mai Vasile, tu mirosi a stefaneala!Hapt asa te deranjaza criticile?! De ce nuti le asumi?Daca nu, urecheaza-l pe Sulea, poate se trezeste!

 29. Criticu' Răspunde

  de ce nu discutati ca in perioada USL sectiile de Pediatrie si Chirurgie Pediatrica au fost modernizate, sectia de ortopedie s-a adus la standarde europene, etc, etc. multe lucruri bune. nu doar chefuri ci si fapte!

  • Oli 1921 Răspunde

   Cam putine realizari frate, si multe vorbe! Dar si putinele “renovari” au fost facute de firmele de casa a lui Stef si Govor…

  • satmarean Răspunde

   S-a pus linoleu si in saloane sau numai pe holuri?

  • alfa Răspunde

   Csehi le-a început, USL doar încearcă să-l finalizeze, hai nu vă mai lăudaţi, în afară de chefuri nu prea se vede o schimbare de fond.

  • Satmarean Răspunde

   Rezultate minore! Daca Stef si Goor au taiat panglicile inaugurale, nu inseamna ca meritul le apartine. Si la cele doua obiective enumerate de Criticu, meritul ii apartine lui Csehi Arpad, cel mai bun presedinte pe care l-a avut Consiliul Judetean Satu Mare, un model pentru urmasul sau,Adrian Mihai Stef, insa fara sorti de izbanda ca sa se apropie de performantele udemeristului.

  • Relu Răspunde

   Cred ca s-a investit in Brigitta si in alti indivizi,iar realizarea suprema este vitraliile de la Consiliu si masina cu botosei de la spital.

  • horea Răspunde

   Criticu, tu nu stii pe ce lume traiesti! Ia o gura de aer,poate iti revii si taci naibii!

  • gigi Răspunde

   Incompetenta, numele tau e USL Satu Mare…

  • Gigi Răspunde

   Pazirea spitalului si a deconcentratelor de Folda Security e mare realizare a administratiei useliste.

 30. psihiatrul Răspunde

  :)) voua nu este bine nicicum! relax, fratilor, ca o sa cedati nervos! sectia de psihiatrie va asteapta! :))

  • Satmarean Răspunde

   Pe acolo trebuie sa treaca infumuratii din USL, desprinsi de realitate, ce cred ca pot face orice, fiindca sunt la putere.

 31. omega Răspunde

  csehi tacea si …facea pozonaru mare la udemeristii..si intalnirile de taina de la spatele lu kastelyu karoly unde semnau pentru ca ferike sa ia lucrarile din judetul si apoi cum lasa balta si lucrarea si firmele…ce se aude cu procesele din cluj pentru datoriile????

  • Satmarean Răspunde

   Csehi,tacea si facea. Tacea, nu se lauda ca Stef si facea, nu doar din gura ca Adrian Mihai Stef!

   • omega Răspunde

    tacea..si facea punga mare la iudemeristi ca unu nu are un servici sau o firma mai acatarii da acum le curg balele dupa os si ies la atac…ca stiu ei cum faceau cand erau la ciolan

 32. Uita te-njur Răspunde

  In lipsa argumentelor reale, postacii uselisti ataca forma si nu fondul. Acuma, ori va complaceti in avantajele materiale oferite de pupatul in fund, ori sinteti chiar atat de prosti sa nu vedeti ce e in jurul vostru.

  • Satmarean Răspunde

   Uselistii, organizand doar petreceri,premieri si creand locuri de munca doar pentru clientela lor politica, n-au curajul sa-si prezinte realizarile. Se pare ca au uitat de al treilea pod peste Somes, de izolarea termica a locuintelor si de alte multe, multe promisiuninelectorale.

 33. Mihai drogatu bledea Răspunde

  Ma da voi chiar sunteti nebuni,commentati pe un subiect care nu e nu stiu ce.adica daca exista o taxa de 2 lei care ne ajuta sa pastram curatenia in spital nu sa mergem unii precum nesimtiti murdari pana un gat in spital si cat de cat sa pastram Spitalul indifferent cine la facut csehi ,Stef sau Bunici lui stefan cel mare este Spitalul in care toti vom intra la un moment dat si atunci eu prefer sa fie curatenie .dar voua vi se pare scump dar sa dati 5 lei pe Bere ziua la miaza mare ii ok ?pai atunci poate ca Cj a trimis communicat Putin confuz da se poate taxa dar sa va legati de asta dar nu de taxa

  • George Răspunde

   Esti pe linga subiect. Nu e vorba de utilitatea botoseilor, ci de pretul lor si, finalmente, de comunicatul confuz al Consiliului Judetean. Pretul nu se justifica, in conditiile in care pentru publicitatea lui Stef si Govor, adica de Zilele Judetului, s-au alocat 300.000 de lei.

  • Radu Răspunde

   Tu esti chiar drogat! Confunzi merele cu perele. Taxa de 2 lei este ilegala si imorala. Daca au avut 300.000 de lei pentru petrecerea organizata de Stef, ca sa intre in istorie, trebuia si pentru botosei sa se gaseasca banii necesari!

 34. omega Răspunde

  ferike de la domeniu era haver cu csehi…asta sa fie motivu demisiei????
  cine a facut lucrarile la aeroport de is harcea la parcea acum????aud????
  cine a tiparit ghidul turistic din 2011 la consiliu judetean cu greseli mai mult sau mai putin ..ententeonate?
  mare suparare ca picat ..pixu din mana de la csehi

 35. Bledea ... Răspunde

  Bai papagalilor voua daca vi se face ceva vreti altceva de 1decembrie cand a fost pt prima data sarbatorit 1 dec la Satu mare o fost bine?acum s-a facut alta sarbatoare eu unul nu am fost dar am vazut la tv ca a fost plin deci alti a-au bucurat .in toate tarile si orasele lumi sunt diverse Sarbatori de care oameni se bucura voi in schimb mancatori de cacat commentati la orice .at eu is pe dinafara zici .eu zic ca voi sunteti niste complex ati si retardati. Carora nu le convine nimic .sa va vad la alegeri ca iesiti in Satu mare peste 3 Ani 90% si sa castige oricine si apoi sa nu va Mai aud gura,acum daca ati votat usl gura si vedeti si partile bune nu. Doar cele rele .mai bine ati face ceva pt comunitate nu sa va …grija ce face Stef si cu cine se culca pai ce … eu is curios ?nu !sau ce face govor sau coica in timpul liber .nu is curios daca nu is multumit de ei nu ii Mai votez dar pana una alta imi vad de treaba si fac ceva pt comunitate nu stau sa scriu pe situl la comanda cuiva.sunteti de cacat

  • satmarean Răspunde

   Pai daca zici ca nu stai si scrii pe saituri de ce stai si scrii pe saituri? 😉

  • Gelu Răspunde

   Ar fi bine sa-ti retractezi spusele! Nuesti in masura sa analizezi oameni pe care nu-i cunosti! Desi te-ai semnat Bledea, sunt convins ca altul e numele tau.Ai macar simtul raspunderii de a nu scrie, daca estiatat de iresponsabil. USL Satu Mare, de la castigarea alegerilor s-a remarcat prin premieri, risipa de bani publici, angajarea clientelei politice, indiferent de competenta… Daca tu ai vazut un proiect viabil realiza tde USL Satu Mare sa il aduci la cunostinta! Daca tu in comunicatul Consiliului Judetean nu ai vazut confuzii, inadvertente, inseamna ca esti superficial si esti incetosat, confuz, la fel ca si conducerea uselista.Trebuie si putin creier sa analizezi nitel! Postacii,poate ca unii scriu la recomandarea cuiva,n-am de unde sa stiu, insa ceimai multi, in opinia mea, scriu ceea ce simt, iar eu , momentan, simto marescarba fata de USL, una ne-au promis,alta au facut…

 36. Adrian marc Răspunde

  Este afacerea subprefectului cu directorul spitalului. in spital intra in medie 800de persoane ori doi lei si ne tragem un Mercedes într o luna din banii fraierilor.pe zi intra800 de persoane atenție.

 37. Fidelia Răspunde

  RUSINE USL! JOS USL! Vedeti voi cine va mai alege la europarlamentare!

 38. sa comentam.. Răspunde

  Urmatoarea investitie inteligenta din bani publici, or fi stalpul cu drapel (indiferent ce vor sa puna pe ea, orice drapel ar fi, idea in sine), poate vor pune si o statuie, sau mai multe din bronz, ditamai, prin oras, ale viteazilor, voievozilor, ca doar exista si prin Cluj si alte orase din tara. Trebe sa fie si la noi, nu se poate fara, domnilor USL-isti, va rog sa demarati proiectele! :))

 39. AdrianSM Răspunde

  Domnule city manager Dan Babut Domuta! Va felicit pentru bebelusul nou-născut! Insa va rog sa raspundeti la intrebarile:
  -de ce s-a nascut in Fehergharmat, Ungaria? Nu aveti incredere in Spitalul Judetean Satu Mare? Noi, locuitorii acestui oras asteptam sa ne dati exemplu de localpatriotism!!!!
  -copilul va avea cetatenie maghiara?
  -cat a fost taxa de botosei la unguri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.