Ultima actualizare: azi, 07:48

Bianco Milano, Satu Mare
Publicitate

Gelato – un desert natural, prietenos cu sănătatea

Bianco Milano, Satu MareDe cele mai multe ori, atunci când vine vorba despre desert, taberele sunt împărțite:  de o parte a baricadei se află cei pentru care pofta învinge și de cealaltă, aproape întotdeauna împinși de probleme legate de sănătate sau siluetă, cei care pun aceste aspecte înaintea răsfățului culinar.

Și totuși, pentru mici și mari, copii și bunici, pentru fiecare dintre noi, indiferent de care parte a baricadei ne-am afla, există o soluție. Poate vă întrebați cum e posibil ca un desert atât de aromat, de cremos, de plin de savoare să fie în același timp sănătos și prietenos cu silueta. Ei bine, e posibil datorită ingredientelor folosite în prepararea sa, a modului de preparare și păstrare, dar și a eliminării oricăror adaosuri din rețetă.

Dar ca să nu vă mai ținem pe jar, pentru că știm că vă întrebați, probabil, care este acest desert-minune, care nu doar promite, ci și respectă toate aceste principii, vă dăm câteva indicii: răcoritor, fin și cremos, cu arome potrivite pentru toate gusturile. Gelato, pentru că despre acesta este vorba, nu doar că este prietenos cu sănătatea, dar mai mult decât atât, are numeroase beneficii asupra acesteia.

Bianco Milano, Satu Mare

Nici nu ar putea fi altfel, ținând cont că ingredientele folosite pentru prepararea sa – la Bianco Milano – de la alune și fistic din cele mai bune culturi ale lumii, până la smântâna dulce și laptele proaspăt, toate sunt ingrediente care provin direct din natură și fiecare dintre ele contribuie cu cele mai bune elemente nutriționale pe care le conține, fără ca numărul caloriilor să devină un motiv de îngrijorare.

Astfel, cu un procent semnificativ mai scăzut de calorii și grăsimi decât o înghețată obișnuită, gelato compensează printr-un număr mai mare de proteine (din lapte sau – de exemplu – alune), atât de necesare în dieta zilnică.

Mai mult, toate porțiile de gelato, dar în special cele ale căror arome au la bază fructe proaspete,  conțin vitamine esențiale pentru sănătate, fiind, totodată, o foarte bună sursă de calciu pentru cei care nu consumă lapte.

Bianco Milano, Satu Mare

O confirmare mai potrivită a tuturor acestor lucruri nu poate fi decât aceea că gelato este adesea răsfățul pe care până și atleții care urmează diete stricte și-l pot permite, datorită procentului caloric scăzut și a numărului mare de proteine pe care acesta le conține.

E timpul, așadar, să uităm de grijile legate de sănătate și siluetă și să ne întrebăm, mai degrabă, ce aromă să încercăm data viitoare când trecem pe la Bianco Milano, pentru că ne așteaptă atât de multe variante, încât decizia devine mai grea decât am putea crede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.