Ultima actualizare: azi, 20:25

LPS Satu Mare
Locale

LPS Satu Mare a ratat calificarea din cauza golaverajului

LPS Satu MareO nouă săptămână grea pentru echipa pregătită de profesorul Dacian Nastai. După ce săptămâna trecută jucătorii echipei LPS Satu Mare au venit cu un loc trei de la finala pe țară la ONSS, competiție care s-a desfășurat la Reșița, a urmat o nouă deplasare la Zalău unde s-a desfășurat faza zonală a campionatului național al juniorilor C.

Din păcate echipa sătmăreana a ratat calificarea datorită golaverajului, un singur gol a făcut ca echipa LPS Satu Mare să rămână acasă.

”Am demonstrat că suntem cei mai buni, în ultimul joc am trecut clar cu 2-1 de Salina Ocna echipă care s-a calificat la turneul semifinal numai datorită golaverajului. Ultimele două jocuri s-au desfășurat într-un nămol de nedescris, datorită ploilor care au căzut la Zalău și asta a contat pentru noi, echipă care suntem preocupați de construcție. Aveam nevoie de o victorie cu 3-1 și s-a terminat doar 2-1. Ăsta este fotbalul, câștigi și totuși stai acasă. Oboseala acumulată la finala de la Reșița și-a spus cuvântul”, a declarat Dacian Nastai.

Interesant este faptul că până acum, ani la rând toate zonalele au fost organizate la Satu Mare pe stadionul Olimpia, teren unde sătmărenii, echipa mai tehnică ar fi fost clar favorită, dar din păcate de această dată nu s-au găsit soluții și zonala s-a mutat la Zalău pe un teren impracticabil.

Iată rezultatele înregistrate la Zalău de echipa LPS Satu Mare:

LPS Satu Mare – FC Zalău 7-0

LPS Satu Mare – Gloria Bistrița 1-3

LPS Satu Mare – Salina Ocna 2-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.