Ultima actualizare: azi, 21:02
Locale

OFPDL desfăşoară o campanie de informare a elevilor în vederea angajării

campanie angajareElevii şi studenţii se pregătesc de vacanţă. Iulie şi august sunt două luni în care mulţi dintre ei vor căuta un loc de muncă. Puţini ştiu că au posibilitatea să se angajeze 60 de zile lucrătoare cu contract de muncă pe perioadă determinată.

În perioada 15-30 iunie 2013, OFPDL va desfăşura o campanie de informare a elevilor, studenţilor şi de sensibilizare a angajatorilor în vederea angajării acestor tineri în condiţiile legii 72 din 2007.

Reamintim că serviciul public de ocupare (ANOFM, AJOFM) acordă angajatorilor, pentru fiecare elev si student care doreşte  să lucreze temporar pe perioada vacanţelor, un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta, respectiv  250 lei,  pentru maxim 60 de zile lucratoare într-un an calendaristic.

Prin această campanie OFPDL faciliteaza ocuparea, chiar temporară, a tinerilor, în condiţiile legii, facilitând legătura între angajatori şi elevi sau studenţi .

 

Sursa: OFPDL Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Prinși băuți la volan

Poliţiştii rutieri au acţionat duminică, pe principalele artere de circulaţie din judeţ, în scopul prevenirii accidentelor soldate cu victime. Abaterile...

Închide