Ultima actualizare: azi, 16:29
Locale

Peripeţiile unui moldovean la Satu Mare. Un prieten i-a furat maşina din benzinărie

benzinarieSâmbătă, după ora 16.00, un bărbat din Republica Moldova, a reclamat că, în timp ce afla în incinta unei benzinării din municipiul Satu Mare, i-a fost furat autoturismul. Şoferul le-a relatat poliţiştilor că lăsase cheile în contact.

          De îndată ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea furtului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, au demarat toate formalităţile ce se impun într-o atare situaţie, reuşind să-l identifice pe suspect şi să găsească şi autoturismul furat. Cel care a sustras maşina era chiar prietenul părţii vătămate, ce îl însoţea în călătorie, un tânăr de 21 de ani, din Chişinău, Dan J.

          Poliţiştii au găsit şi autoturismul, abandonat într-un lan de porumb din localitatea Adrian, astfel încât proprietarul de drept a reintrat în posesia bunului.

          Tânărul de 21 de ani a fost însă reţinut de poliţişti pentru 24 de ore în Arestul I.P.J., fiind suspectat de comiterea infracţiunii de furt de auto, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. Ioan Som Răspunde

    Asta il numiti prieten?

  2. ha Răspunde

    Too much GTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Evaluarea Națională la Satu Mare: 16 de elevi de nota 10 şi 40 de nota 1

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a făcut publice astăzi rezultatele examenului național de evaluare a elevilor de clasa a VIII-a....

Închide