Ultima actualizare: azi, 16:14
Locale

Primarul Dorel Coica i-a premiat pe micii pianiști de la Palatul Copiilor

premiere elevi Palatul Copiilor 15 copii de la Cercul de pian al Palatului Copiilor Satu Mare au fost premiați astăzi, 11 iunie, de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, pentru rezultatele deosebite obţinute în acest an la concursurile naţionale şi internaţionale.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru oficial, în sala de şedinţe a Consiliului local.

Edilul şef a oferit fiecărui elev câte o diplomă şi un pachet de dulciuri. Copiii îşi desfăşoară activitatea cu multă măiestrie atât la concursuri cât şi la activităţi derulate de Palatul Copiilor: producţii, spectacole, proiect transfrontalier România – Ucraina.

,,Ne mândrim cu aceşti copii care aduc imagine exemplară municipiului Satu Mare prin prestanţa scenică şi numeroasele premii dobândite la concursuri. Mulţumim părinţilor pentru aportul nemijlocit de care au dat dovadă fiind întotdeauna deschişi în promovarea tinerelor talente.” A declarat primarul Dorel Coica.

Elevii premiaţi au fost: Ploscar Alex, Palcău Lucian, Grigoriu Alexandra, Duba Teofana, Gavrilaş Maria, Trella Alexandra, Duba Casian, Palcău George, Mădăras Paul, Bâce Andrei, Grad Daria, Bârla Beata, Rak Reika, Buricea Adelin, Mariţa Alin.

5 comentarii

 1. adriansm Răspunde

  Multumim domnule primar, deja ne-am obisnuit cu aceste prostii, cu povestile de adormit copiii! Ati dat o diplomă şi o ciocolată copiilor să aveti un material de presă. Vă reamintesc că a trecut campania, deja de un an sunteti in fotoliul de primar dar REZULTATE NU SUNT.

  -bugetul orasului: nu este cu nimic mai mare decat in anii precedenti.
  -dezvoltare economică: din iunie 2012 nu a venit in Satu Mare nici un investitor.
  -dezvoltare infrastructurală: nici o informaţie REALĂ despre centură, despre al treilea pod, nici despre termoizolare. Cele actuale sunt din 2011-2012.
  -Locuinte ANL pentru tineri: zero!
  -zeci de lipitori de afise au fost angajati la Apaserv, domnisoare atractive la cabinetul Dvs
  -Papici, Babut, Sulea, Cristi Zaha: o gască de doi bani finantati din banii sătmărenilor!!!!
  -alte promisiuni al Dvs: care dintre ele s-a realizat?

 2. Kalaman Răspunde

  bine punctat domnule Adriansm!!! Multe dintre domnisoarele atractive de la cabinetul primarului sunt degeaba, precum Adriana care muma-sa a facut primaria :))))

 3. Samberg Răspunde

  Domnule primar ingrijitorii cand o sa primesca salariile? In timpul lui Illes il primeau la inceputul lunii,acuma deja nici nu se stie cand il primesc. Multi traiesc cu copilul bolnav, din amaritul ala de 600 sute de lei. Nu va e rusine? Le ati promis ca o sa fie bine, au votat pe dumneavoastra. Si le e mai rau.

 4. Valentin_sabau Răspunde

  Domnule Primar care-I treaba cu cele 700 de abonamente GRATIS ce le-ati dat cadou prietenilor? Este un prejudiciu de circa 3 miliarde de lei vechi adus bugetului orașului!

  Un ziar important din oras a sesizat numeroase nereguli in tema parcarii, si sunt sigur ca vor găsi probleme si mai grave. Ar trebui ca si Portalsm sa se ocupe de aceasta tema, foarte foarte interesantă cum se gestionează banii sătmărenilor!

 5. sa comentam.. Răspunde

  A fost o alegere “FOARTE” inteleapta ai celor cetateni care l-au votat. Cu-i trebuia asta, acum sa manance ceea ce a gatit! (Scuze in situatia in care s-a intamplat ceva modificari a numarului de voturi)
  Domnule Coica, altfel dumneavoastra cunoasteti cuvantul CRAVATA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
depuneri-coroane-ostasul-roman
Programul manifestărilor dedicate Zilei Eroilor Neamului

În organizarea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Primăriei municipiului Satu Mare şi Garnizoanei Satu Mare, în data de 13 iunie, pentru...

Închide