Ultima actualizare: azi, 16:02
Sorin Oros, director Teatrul de Nord Satu Mare
Locale

Sorin Oros a câștigat concursul de director al Teatrului de Nord Satu Mare

Sorin Oros, director Teatrul de Nord Satu Mare

Sorin Oros

Zilele trecute s-a desfășurat concursul de proiect de management pentru Teatrul de Nord Satu Mare, organizat de Primăria Satu Mare.

La concurs s-au înscris trei candidați, cunoscuți sătmărenilor din lumea teatrului: regizorul Badea Gelu, regizorul Andrei Mihalache, actualul director al teatrului și actorul Sorin Oros.

În urma desfășurării celor două etape ale concursului de proiecte de management (prezentare proiect și interviu), rezultatele sunt următoarele:

 1. Badea D. Gelu-Adrian, a obținut nota 7,05 la prima probă, 6,50 la a doua probă, nota finală fiind de 6,78
 2. Mihalache M. Andrei Tudor, a obținut nota 7,41 la prima probă, 7,10 la a doua probă, nota finală fiind de 7,26
 3. Oros P. Sorin Petru, a obținut nota 7,52 la prima probă, 8,30 la a doua probă, nota finală fiind de 7,91

În anunțul primăriei privind rezultatele concursului, publicat astăzi pe site-ul instituției, “se declară câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7, respectiv domnul Oros P. Sorin Petru”.

Candidații nemulțumiți de rezultat pot depune contestații la Biroul resurse umane, salarizare în termen de două zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștință a rezultatului concursului.

Rezultatul final va fi afișat după expirarea perioadei de depunere a contestațiilor, sau după caz, de la data soluționării acestora.

24 comentarii

 1. Gușat Dan Theofil Răspunde

  Nu îmi place Sorin Oros ca actor și regizor. E vulgar și exhibiționist în orice context scenic. Poate administrativ se va descurca mai bine.

  • Sorin Oros Răspunde

   Guşat Dan Theofil sunt exChibiţionist eventual…informează corect cititorii dacă te-ai găsit să-ţi dai cu părerea( ceea e e foarte bine, dealtfel)

   • Gușat Dan Theofil Răspunde

    Eu nu am găsit niciunde cuvântul exchibiționist în dicționar. Am și DOOM 2 pe birou. Dar mă miră cum un director de teatru e frământat de mica mea pălăvrăgeală. Sunteți director, ce mai contează acum dacă îmi place de domnia voastră sau nu? Eu tot în sală rămân, domnia voastră tot la putere!

 2. Vaida Adrian Răspunde

  Sorin nu e in stare sa conduca teatrul. Este o decizie proasta, pur politica, pur PNLista! Pacat pentru actorii satmareni, pentru aceasta institutie minunata, ca devine un instrument politic.

  • Adriana Boca Vaida-actor Teatrul de Nord Satu Mare Răspunde

   Domnule Vaida ADRIAN,as dori sa va cunosc,purtati un nume asemanator.Azi a trebuit sa fac fata comentariilor iscate de postarea dumneavoastra sub un nume incredibil de asemanator cu al meu.V-as ruga,ca data urmatoare,sa va asumati,ca un adevarat barbat ce sunteti,propriile comentarii sub proria identitate!Va multumesc!

   • Vaida Adrian Răspunde

    D-na Vaida! Imi pare rau daca v-am creat probleme si imi pare rau ca nu sunteti de acord cu mine! Va doresc sa aveti parte de roluri importante alaturi de noua conducere.

  • NIMENI Răspunde

   bai marlanii,,ca nu va puteti numi ,,,ma abtin de la alte,,dealea nu aruncati drobu de sare ,,Nici macar nu sunteti in stare de o diversiune,,PARDON;;sau critici?MAI lasa-ma,nu aveti nici macar simtul umorului,……………………….TEATRUL SE CONDUCE SINGUR:::::::Bravo Sorine….L.

 3. Convinced Felix Răspunde

  pareri bha, pareri. 😉 Felicitari Sorine, succes in continuare!

 4. Flavia Răspunde

  Nu a fost oare alegere politica?

 5. Alex Răspunde

  Cine a facut parte din comisia de examen?

 6. Fotogenicu Răspunde

  Nu-l stiu pe Sorin, dar e bun la fotogenie.

 7. Aristide Răspunde

  Succes Sorin!!!

 8. Dascal Răspunde

  Note cam mici! Pentru asemenea functie ar fi trebuit cineva cu mai multa carte!

 9. Nicu Răspunde

  RIP Teatrul de Nord.

 10. losser Răspunde

  Bravo fratilor, sub imperiul Coica-Papici-Roca, sau doi doctor si o educatoare au reusit sa ingroape si teatrul satmarean,FELICITARI stimabililor asa incet dar sigur are sa piara tot dupa voi.Eu zic sa nici nu va ganditi la inca 4 ani ca nu va mai voteaza nici un satmarean. se face anul de cand sunteti la conducerea primariei insa nu se vede absolut dar absolut nimic, BRAVO, la Consiliul judetean se vede ceva poate il intrebati pe stef cum face ca altfel nu va vad bine. Va pup si la revedere spre casa fratilor, plecati plecati odata.

 11. jeni Răspunde

  Coica Dorel Costel 2012 Contract cu satmarenii( in campania electorala)

  ,,Contractul Social pentru Satu Mare cuprinde mai multe puncte, reprezentând obiective pentru realizarea cărora Dorel Coica garantează cu semnătura sa: „În cazul în care, în baza votului alegătorilor, voi deveni primarul municipiului Satu Mare, dar nu îmi voi îndeplini obiectivele, consimt să-mi pierd mandatul, la cererea alegătorilor, în urma unui referendum local”.

  ,,El se angajează astfel, să creeze noi locuri de muncă prin atragerea mai multor investitori în oraş, cărora le va crea un cadru fiscal favorabil’’.(Florisal, Folda , Tehnic Assist?!!)

  ,,De asemenea, este hotărât să atragă mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii şi să asigure accesul egal al sătmărenilor români şi maghiari atât la locurile de muncă existente, cât şi la cele nou-create’’. (Cate noi locuri de munca au aparut in Palatul administrativ??, la nivel de Primarie, Consiliu local, Consiliu judetean?)

  ,, Alte obiective importante pe care le are în vedere Dorel Coica în calitate de viitor primar sunt construirea unui număr de 1.044 locuinţe sociale, în parteneriat public-privat între Primărie şi întreprinzători, dar şi termoizolarea tuturor blocurilor de locuinţe, în acelaşi sistem de parteneriat.”

  • NIMENI Răspunde

   Jeni,te admir ca mai crezi in povesti.Cel putin in Cultura aici la Satu Mare nu speram sa ni se schimbe soarta.Numai daca nu d-l Sorin Oros nu va candida la urmatoarele alegeri .Domnule care deblocari de posturi ,ca deja acele posturi sunt ocupate de ani de zile,si gici? de cine? deciJENI TREZESTETE VORBIM DE CAZUL TAU :PANA UNDE TE CONDUCE NAIVITATEA? A INVENTAT COICA APA CALDA;;;dar s-ar putea sa va treziti cu paraziti?

 12. cocojumbo Răspunde

  doamna adriana boca vaida – actor cam multe virgule si exagerat de nepotrivite . reformulati.

 13. NIMENI Răspunde

  DRAGI MEI SCUMPI SI IUBITI COMENTATORI.Lucrul cel mai urat este sa comentezi si sa judeci viata unui ACTOR.Toti nestiutori de carte ,sau ,doresc sa ma exprim frumos la adresa,,(analfebeticilor);nu uitati ca ei sunt cei care va fac sa zambiti,sa plangeti,sa va frizurati ca (…..);Sa faceti copii ca…;.Nu ve-ti putea intra niciodata in viata lor,veti fi partasi la joc,darnumai ca spectator,.Nu va bateti joc de ceea ce v-a mai ramas..Deci nu este frumos sa comentati,indiferent de nume,Adriana sau Gabriela sau Dana,sau Carmen,sau Ror .Acesti oameni n-au nici o vina,,,,

 14. NIMENI Răspunde

  Deci cand o sa aveti de comentat ,atunci scrieti,cuinu-i,,vorba vine,nui place…Si niciodata sa nu mai jigniti Actorul .Indiferent de natie ,culoare,optiuni…Religie..Sex.. .Da mai am o problema ;cei fara sange in ,,pistol,,Ba ce te iei de VAIDA,,Prostu(a) mai bine manca un(O)SAVARINA;Auzi Fa dai drecului de Analfabetii,…Revenind la Coica probabil va inventa un vaccin numit ,,,,PROCULTURA;;;si vom fi toti ..

 15. NIMENI Răspunde

  Deci dragi mei as fi comentat mai multe,,la BIBLEOTECA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.