Ultima actualizare: azi, 14:49
alegeri TC Satu Mare
Locale

Tinerii Conservatori şi-au ales preşedintele şi biroul de conducere al organizaţiei

alegeri TC Satu MareSâmbătă, 15 iunie 2013, s-a desfăşurat Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Tineretului Conservator (TC) Satu Mare în cadrul căreia tinerii şi-au ales preşedintele organizaţiei, Valentina Ioana Pop, şi Biroul Executiv.

La conferinţa de alegeri a tineretului PC au participat şi preşedinţi ai organizaţiilor de tineret de la PSD, Ciprian Ardelean şi respectiv PNL, Gheorghe Rişcău. Totodată, din prezidiu au făcut parte Alina Cazanacli, preşedinte naţional a TC, Vlad Ţone, preşedinte executiv, Adrian Buda, vicepreşedinte TC, Radu Paşca, preşedinte executiv PC Satu Mare, Oana Marghitaş, preşedinte OF a PC Satu Mare şi Ioana Paşca, preşedinte a organizaţiei municipale TC Satu Mare.  

Alegerile s-au desfăşurat conform statutului, pentru funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene fiind înregistrată o singură candidatură, Valentina Ioana Pop. Aceasta a fost aleasă cu unanimitate de voturi, iar Biroul executiv este format din: Larisa Bărbos, Preşedinte Executiv, Radu Mariş, Prim-vicepreşedinte, Zenovia Pop, Secretar General, Vicepreşedinti- Ioana Paşca, Evelyne Lorincz, Adelina Irime, Andrei Bu, Daniel Ilieş, Cosmin Rusneac, Vasile Man, Tudor Baros, Daniel Coţan, Secretari Executivi- Sergiu Chiş, Ştefan Cardoş, Silvia Mateş, Daniel Băbţan, Teodora Şerban, iar ca membri Marius Munteanu, Vlad Cîmpan şi Arnold Nemeth.

La conferinţa de alegeri au fost peste 70 de membri delegaţi. Organizaţia de tineret a PC s-a înfiinţat în aprilie 2012, iar Valentina Pop a deţinut interimatul la conducerea acesteia din ianuarie 2013. Proiectele de viitor a TC Satu Mare sunt: creşterea organizaţiilor orăşeneşti şi consolidarea organizaţiilor din comune, schimbarea percepţiei tineretului privind politica şi implicarea lor în acest domeniu cât mai activ, motivarea tinerilor de a se îndrepta spre mediul de afaceri privat şi ghidarea tinerilor care vor să facă agricultură către acest domeniu.

12 comentarii

 1. Margitas Oana Alexandra Răspunde

  Felicitari Valentina Ioana Pop !!!!!

 2. moscraciun Răspunde

  zici ca toti is prelucratori prin aschiere sau lacatusi mecanici :)) Este unu printre ei care a facut facultatea in cluj, oradea sau timisoara? penibili de la A la Z

  • Radu Pasca Răspunde

   Draga Mos Craciun sunt sigur ca dumneavoastra suntet un ilustru fotomodel care binenteles a terminat facultatea la Harvard,va multumim ca ati remarcat ca suntem altfel..si desigur nu am putut sa nu remarc ca ceva..va deranjeaza..Va rog sa veniti cu comentarii demne de un om cu caracter!

   • @radu Pasca Răspunde

    Numa la Cambridge 😉 Comentarii? Am un loc de muncitor necalificat la mine la fabrica. Veniti sa lasati un CV?

    • satmarean Răspunde

     Deci daca am diploma de Cambridge pot sa vin de muncitor necalificat la matale la fabrica? 🙂

  • satmarean Răspunde

   Da’ facultatile de la bucuresti ce bai au de le-ati omis din insiruire?

 3. Corina Ioana Pop Răspunde

  Felicitări! Mult succes!

 4. Horvath Alin Răspunde

  felicitari distinsa colega

 5. Horvath Alin Răspunde

  felicitari distinsa colega

 6. Victor Răspunde

  Ai perfecta dreptate moscraciun.. au niste moace de tampiti.. sa stiti ca un om inteligent are o infatisare placuta intodeauna… astia saracii parca au fost luati de pe strada…

 7. Victor Răspunde

  de la masa oferita de Lup, direct de la sarmale…

 8. Alina Sabau Răspunde

  Felicitari Valentina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.