Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Ziua Porților Deschise, la Consiliul Județean Satu Mare

ziua portilor deschise consiliu judetean (13)Consiliul Județean Satu Mare și-a deschis astăzi porțile pentru sătmărenii care doresc să cunoască mai bine activitatea instituției. Evenimentul a început cu intonarea imnului național de către corul Liceului Teologic „Nicolae Steinhardt”.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Ştef, le-a prezentat celor prezenți activitatea instituției, dar și a instituțiilor subordonate, precizând că dorește să se organizeze în fiecare an acest eveniment. Ștef a declarat că sătmărenii au ocazia la Ziua Porților Deschise să vadă pe ce sunt cheltuiți banii publici, dorind creșterea transparenței activității CJ și a instituțiilor subordonate.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, i-a invitat pe sătmăreni să vină în cursul zilei de azi să cunoască conducerea instituției, precum și pe angajați și să afle mai multe informații despre activitatea și acțiunile întreprinse.

Fiecare instituție subordonată Consiliului Județean a avut stand de prezentare a activității. În plus au fost prezente instituțiile de cultură care nu sunt în subordinea Consiliului: Teatrul de Nord, Filarmonica de stat ”Dinu Lipatti”, Universitatea Tehnică, Universitatea Vasile Goldiș și Universitatea Babes-Bolyai.

Doritorii au putut vizita terasa de la etajul XV a Palatului Administrativ, de unde au văzut panorama întregului oraș, cel mai mult bucurându-se elevii și copiii de la grădinițe.

Programul pentru vizitatori este între orele 10-14.00:

  • prezentarea instituţiei, a atribuţiilor şi a  activităţii Consiliului Judeţean Satu Mare
  • prezentarea instituţiilor finanţate de către Consiliul Judeţean Satu Mare
  • vizitarea Galeriei de Artă a Consiliului Judeţean Satu Mare
  • vizitarea birourilor unde îşi desfăşoară activitatea preşedintele, vicepreşedinţii, secretarul judeţului
  • întâlniri cu conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare
  • vizitarea sălilor de şedinţe (Sala mică şi Sala mare)
  • vizitarea terasei de la etajul XV, în grupuri de 15 persoane , fiecare grup va fi însoţit de un ghid – salariat al Consiliului Judeţean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.