Ultima actualizare: azi, 16:14
Marius Nica, Bianco Milano Satu Mare
Publicitate

Bianco Milano – cafea Vergnano, gustul desăvârşit şi inconfundabil italienesc

Marius Nica, Bianco Milano Satu Mare

Marius Nica, Bianco Milano Satu Mare

Atunci când vine vorba despre desertul perfect, textura fină și aromele intense îmbinate într-o porție de gelato sunt tot ce ne trebuie pentru a ne bucura de o pauză plină de savoare alături de cei dragi. Cu toate acestea, ne-am tot întrebat ce lipsește pentru ca răsfățul să fie complet, iar răspunsul a venit, plin de savoare, în fiecare ceașcă de cafea pe care o pregătim la Bianco Milano.

Preparată din boabele atent alese ale cafelei Vergnano, fiecare picătură evidențiază o combinație superioară, unică, a celor mai bune soiuri din lume. Totuși, pentru că povestea unei cafele perfecte pornește de la boabele folosite pentru a o prepara, însă este desăvârșită de măiestria celui care o pregătește, campionul național la Latte Art și Coffee Tasting, Marius Nica, ne-a împărtășit, în cadrul training-urilor pe care le-a susținut la noi, de la secretele fiecărui pas al procesului de preparare, până la detaliile din spatele unui espresso sau al unui cappucinno desăvârșit.

Cu o istorie îndelungată și prestigioasă, cafeaua Vergnano aduce la un loc, sub bagheta unuia dintre cei mai cunoscuți producători de cafea din Italia, cafele selecționate din nouă țări diferite, fiecare origine fiind caramelizată separat și prăjită individual până la obținerea echilibrului perfect, pentru a accentua exact atât cât este nevoie aroma completă și calitatea fiecărei boabe.

Marius Nica, Bianco Milano Satu Mare

Marius Nica, Bianco Milano Satu Mare

Un gust fin, echilibrat și uniform, desăvârșit de secretele rețetelor autentice, numai bun de savurat în compania unei porții răcoritoare de gelato, pentru o inconfundabilă experiență italiană, pe care îl găsim în fiecare zi pe Corso, la Bianco Milano.

Un comentariu

  1. Italian Shops Răspunde

    O cafea aromata si savuroasa este una italiana, pregatita respectand toate normele de calitate. Asa te bucuri de un gust unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
PrimaGym - Baby Ilyes
PrimaGym se prezintă: Ilyes Ilona, antrenor deepWORK

PrimaGym din Satu Mare are instructori dedicaţi muncii lor şi clienţilor care frecventează sala de sport din cadrul centrului. Pe...

Închide