Căprior lovit de maşină, salvat de voluntarii Free Life Satu Mare

4 iulie 2013 | 8 comentarii

Free Life Satu Mare, caprior lovit masinaAzi dimineaţă, în jurul orei 7:00, pe strada Dorobanţilor din Satu Mare, un autoturism Volkswagen a lovit un căprior, impactul cauzând multiple răni animalului şi avariind maşina. Șoferul a părăsit locul accidentului, lăsând în urmă animalul lovit, emblema şi bara din faţă a autoturismului.

Voluntarii Adăpostului Free Life Satu Mare au fost anunţaţi telefonic de locuitorii din zonă care au găsit căpriorul accidentat pe drum. Aceştia s-au deplasat la faţa locului, găsind animalul în stare de şoc şi cu hemoragie. Voluntarii Free Life au apelat 112, iar un echipaj de poliţie s-a deplasat cu promptitudine la locul accidentului. Echipajul de poliţie i-au chemat şi pe cei de la arme şi muniţii pentru a se exclude un eventual caz de braconaj, fiind vorba de un animal sălbatic.

Voluntarii Free Life au acordat de urgenţă primul ajutor animalului rănit.  Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi Kohan Ştefan de la AJVPSSM care a dus puiul de căprioară la fazaneria Gelu, pentru a-i acorda tratamentele necesare.

Puiul a fost consultat de un medic veterinar, a fost oprită sângerarea, urmând ca după perioada de supraveghere şi vindecare totală să fie eliberat în mediul său natural, în prezenţa voluntarilor de la Free Life Satu Mare.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Natalia Nati spune:

  felicitari, cel putin in Satu Mare se face ceva pentru animale

 2. Tin sa transmit felicitari celui/celei care a scris acest articol
  1. este A.J.V.P.S. SM (Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Satu Mare )- te puteai interesa de pe net…
  2. este domnul Kohan Stefan , daca nu esti sigur/a intereseaza-te pana te convingi

 3. rosacanina spune:

  Ietete,ce s-a pozat madam simu! Nu te mai da mare tu,ca tot atata esti cat esti.

  • Dia Somogyi spune:

   Bunicuta Melania, nu te enerva…

   • avocat spune:

    Prezentarea sub o identitate falsă ori atribuirea unei asemenea identităţi altei persoane,se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

    Aviz amatorilor de nationalitate “franceza”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest