Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Femeie tâlhărită în propria locuinţă, situată pe str. Careiului

talharieO femeie de 27 de ani a fost tâlhărită, luni, în propria locuinţă situată pe drumul Careiului din Satu Mare, de către un tânăr de 23 de ani. Agresorul, din Satu Mare, a fost reținut și dus în arestul Poliției.

Ancheta în acest caz a fost derulată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.I.P.I. Satu Mare. Din probele administrate în cauză a rezultat că suspectul, Sandor L., a pătruns în locuinţa unei femei de 27 de ani şi, prin exercitare de violenţe, a deposedat-o de telefonul mobil şi de suma de 250 lei.

 De îndată ce bărbatul a părăsit locuinţa, tânăra a sesizat Poliţia, anchetatorii reuşind în scurt timp să-l reţină pe suspect şi să recupereze bunurile furate. Pretextând că avea nevoie de bani pentru întreţinerea familiei, suspectul a valorificat telefonul, obţinând suma de 100 de lei, bunul fiind însă identificat ulterior de poliţişti şi restituit proprietarei.

În cursul zilei de azi Sandor L. va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.