Nouă căţeluşi adoptaţi, la Târgul de adopţie a animalelor

7 iulie 2013 | 6 comentarii
Targ adoptie Free Life Satu Mare (68)

Targ adoptie Free Life Satu Mare

Sâmbătă,  6 iulie, de la ora 10:00, în Grădina Romei s-a desfăşurat primul Târg de adopţie al acestui an, voluntarii Free Life Satu Mare oferind peste 40 de căţeluşi.

Zeci de puiuţi de câine abandonaţi spre străzile oraşului au fost oferiţi spre adopţie, târg la care au participat şi o mulţime de copii, aflaţi în Grădina Romei şi atraşi de micuţii căţeluşi.

Pornind de la succesul ediţiilor anterioare a târgurilor de adopţie, în fiecare sâmbătă, în Grădina Romei se vor organiza astfel de târguri, sătmărenii adoptând deja sute de câini de la Free Life Satu Mare. În cadrul târgurilor de adopţie se continuă campania de promovare a programului de sterilizare, program necesar pentru combaterea înmulţirii câinilor comunitari pe străzile oraşului.

Târgul de adopţie de sâmbătă a avut succes în rândul copiilor, iar la finalul acestuia au fost adoptaţi 9 câini, 7 căţeluşi şi 2 adulţi.

Reamintim sătmărenilor că Târgul de adopţie a animalelor se va organiza şi sâmbăta viitoare, 13 iunie, de la ora 10:00 în Grădina Romei.

Etichete: , , ,

Categorie: Lumea animalelor

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Magdalena Fazekas -tiuian spune:

  Vedeti , ca nu cumva cu tinpul sá ajungá si cátelusi adoptati azi, ca si cei multi cátei vagabonzi in oras. Nu cred cá asta ar fi solutia sá scápati orasul de maidanezi, ci ar trebuii numerotati cáteii, si cu certificat medical, s inregistrate persoanele care au adoptat cátei, si in caz cá ajunge cátelul vagabond, sá fie luati la ráspundere, adicá chiar amendati
  Ar fi tinpul sá se aducá legi locale, mácar, pt astfel de situatii

 2. Magdalena Fazekas -tiuian spune:

  sunt convinsá , cá s-ar curáta orasul de cáini vagabonzi, la fel ca si aici in UNGARIA
  Aici nu vád nici un cáine abandonat, Cum e posibil oare?

 3. Daniel spune:

  Eu nu inteleg cum daca s-a tot discutat de sterilizare si se sterilizeaza cainii, cum se face ca la fiecare targ de adoptii, majoritatea sunt catei mici? Pai cine ii naste?

 4. Asociatia Freelife spune:

  Daniel,intrebarea e bun simt.Ar trebui sa o pui oamenilor care NU-si sterilizeaza catelusa,o lasa sa faca pui si pe urma ii abandoneaza in diverse cutii,saci sau pungi de plastic in fata adapostului.Asa se face ca avem pui mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest