Ultima actualizare: azi, 23:17
Targ adoptie Free Life Satu Mare (68)
Lumea animalelor

Nouă căţeluşi adoptaţi, la Târgul de adopţie a animalelor

Targ adoptie Free Life Satu Mare (68)

Targ adoptie Free Life Satu Mare

Sâmbătă,  6 iulie, de la ora 10:00, în Grădina Romei s-a desfăşurat primul Târg de adopţie al acestui an, voluntarii Free Life Satu Mare oferind peste 40 de căţeluşi.

Zeci de puiuţi de câine abandonaţi spre străzile oraşului au fost oferiţi spre adopţie, târg la care au participat şi o mulţime de copii, aflaţi în Grădina Romei şi atraşi de micuţii căţeluşi.

Pornind de la succesul ediţiilor anterioare a târgurilor de adopţie, în fiecare sâmbătă, în Grădina Romei se vor organiza astfel de târguri, sătmărenii adoptând deja sute de câini de la Free Life Satu Mare. În cadrul târgurilor de adopţie se continuă campania de promovare a programului de sterilizare, program necesar pentru combaterea înmulţirii câinilor comunitari pe străzile oraşului.

Târgul de adopţie de sâmbătă a avut succes în rândul copiilor, iar la finalul acestuia au fost adoptaţi 9 câini, 7 căţeluşi şi 2 adulţi.

Reamintim sătmărenilor că Târgul de adopţie a animalelor se va organiza şi sâmbăta viitoare, 13 iunie, de la ora 10:00 în Grădina Romei.

6 comentarii

 1. Magdalena Fazekas -tiuian Răspunde

  Vedeti , ca nu cumva cu tinpul sá ajungá si cátelusi adoptati azi, ca si cei multi cátei vagabonzi in oras. Nu cred cá asta ar fi solutia sá scápati orasul de maidanezi, ci ar trebuii numerotati cáteii, si cu certificat medical, s inregistrate persoanele care au adoptat cátei, si in caz cá ajunge cátelul vagabond, sá fie luati la ráspundere, adicá chiar amendati
  Ar fi tinpul sá se aducá legi locale, mácar, pt astfel de situatii

 2. Magdalena Fazekas -tiuian Răspunde

  sunt convinsá , cá s-ar curáta orasul de cáini vagabonzi, la fel ca si aici in UNGARIA
  Aici nu vád nici un cáine abandonat, Cum e posibil oare?

 3. Daniel Răspunde

  Eu nu inteleg cum daca s-a tot discutat de sterilizare si se sterilizeaza cainii, cum se face ca la fiecare targ de adoptii, majoritatea sunt catei mici? Pai cine ii naste?

 4. Asociatia Freelife Răspunde

  Daniel,intrebarea e bun simt.Ar trebui sa o pui oamenilor care NU-si sterilizeaza catelusa,o lasa sa faca pui si pe urma ii abandoneaza in diverse cutii,saci sau pungi de plastic in fata adapostului.Asa se face ca avem pui mici.

  • satmarean Răspunde

   Pana cand asemenea fapte nu vor insemna dosare penale pentru faptuitori nu se va schimba nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Lumea animalelor
Adapost caini Free Life Satu Mare
Elevi din şapte ţări în vizită la adăpostul de câini din Satu Mare

Adăpostul de câini Free Life Satu Mare a primit în vizită, astăzi, elevi din şapte ţări, Polonia, Germania, Italia, Bulgaria,...

Închide