Ultima actualizare: ieri, 21:48

Pasărea Care Nu E, Raluca Mara, Backdoor, Satu Mare
Locale

“Pasărea Care Nu E”, astăzi, în Backdoor

Pasărea Care Nu E, Raluca Mara, Backdoor, Satu Mare

Pasărea Care Nu E, Raluca Mara

Joi, 4 iulie, de la ora 22:00 în clubul Backdoor (str. Tudor Vladimirescu colț cu str. Vasile Lucaciu) se va desfăşura spectacolul one woman show “Pasărea Care Nu E” cu actriţa Raluca Mara.

Păsării Care Nu E am încercat să îi dau viață dintr-o necesitate absolut egoistă. Nevoia de a urla lumii o mulțime de lucruri pe care nu avem curaj să le spunem cu voce tare. Am găsit astfel de lucruri în cuvintele lui Nietzsche, a lui Baudelaire, a lui Romain Gary, Ionescu, Bunuel, Dali, Nabucov sau Mușatescu. Se găsesc în cuvintele multor oameni mari și mici. Le-am tradus în cuvintele mele și le-am inserat în povestea unui personaj care se uită la sine prin oglinda lumii. Așa a ieșit un text plin de umor, sarcasm, franchețe, dar care nu a scăpat nici de duioșie și ludic. La început a trăit ca un experiment de 15 minute care mi-a adus premiul Maria Filotti la Gala tânărului actor, HOP, 2010. Apoi a crescut mare și s-a transformat în acest one woman show care așteaptă să îl cunoașteți, să îl disecați, să îl răsfățați, să îl judecați, în sfârșit… să vă bucurați de el așa cum are nevoie fiecare dintre voi. 
Cine vrea își scoate sufletul, îl pune pe tavă și îl privește ca pe o ființă străină ! Pe al meu vi-l servesc pe o farfurie de argint. Vă aștept cu tacâmurile ascuțite. Zbor întins!

 

Intrarea la spectacol e 7 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.