Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Peste 100 de tineri, la conferinţa pe tema atragerii fondurilor, organizată de Forţa Civică Satu Mare

 conferinta forta civica satu mare (5)Organizatia de Tineret si Studenti Forta Civica Satu Mare si Organizatia de Tineret PP-DD au organizat, miercuri, 24 iulie, evenimentul “Tanar întreprinzator satmarean”.

La eveniment au participat peste 100 de tineri, majoritatea nefiind membri de partid.

In cadrul evenimentului a avut loc o conferinta pe tema “Surse de finantare pentru infiintarea si sustinerea unei afaceri de catre tinerii întreprinzatori”, conferinta  sustinuta de Cristian Ratiu, consilier din

partea Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Cluj si Sergiu Toth, consultant pe programul Fondul European Pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.

Printre programele de finantare cu bani de la bugetul de stat au fost amintite: Programul Start, Programul SRL-D, Programul Tanarul Fermier etc.

Evenimentul face parte din proiectul “Biroul de consultanta pentru tineret”, initiat si coordonat de Mihai Huzau, prim-vicepresedinte al organizatiei nationale de tineret Forta Civica.

“Problemele tinerilor si solutionarea acestora este motivul pentru care eu m-am implicat in politica si cred ca acestea ar trebui sa fie motivele pentru care toti tinerii ar trebui sa se implice”, a declarat Mihai Huzau, prim-vicepresedinte al organizatiei nationale de tineret Forta Civica.

“M-am implicat in politica avand aceleasi considerente ca si colegul meu si totodata pentru ca doresc o schimbare a sistemului, fapt ce se poate realiza doar prin implicarea fiecaruia dintre noi”,  sustine Adriana Stan, presedinte Organizatia de Tineret PPDD Satu Mare.

 

11 comentarii

  1. Harlem Răspunde

    100? Prea multi tineri… pentru valoarea lor , a organizatorilor..au venit fara si au iesit cu carnet de membru..

    • Adriana Răspunde

      Si eu am fost, dar la sfarsit nu mi-am facut carnet de membru. Puteai sa participi si daca nu faci parte din nici un partid. Din punctul meu de vedere a fost cam slabut evenimentul….si pe viitor le recomand organizatorilor sa fie mai punctuali!!!

      • Iulian Răspunde

        Si eu am fost la eveniment. Pot sa spun decat ca ma bucur sa vad ca se organizeaza si evenimente de acest gen in Satu Mare, indiferent de cine sunt organizate. Voi apela la acest Birou de consultanta pentru tineret, sper sa reusesc ceva. Cat depsre organizare.. tin sa iti spun ca noi deabia am reusit sa ne adunam dupa ora 6.. Nu stiu ce vina au organizatorii din moment ce lumea nu e punctuala.. 🙂

    • Bianca Răspunde

      Eu nu m-am ales cu un carnet de membru.si nici nu ma tenteaza.Fii bucuros ca se implica tinerii astia 100 care sunt, si nu stau si nu bat aparatele toata ziua:). Look on the bright side.

    • Un Cetatean Răspunde

      Bine zici Harlem 🙂 si blonda din imagine o fi tot vreun tanar om politic? Mari sperante pentru viitor avem 🙂

      • Un Cetatean Răspunde

        Pur si simplu nu-mi inspira incredere domnisoara aceea stridenta, nu stiu daca asa ar trebui sa arate un om politic, pare sa fi rasfoit mai degraba reviste, in nici un caz carti de specialitate, daca asa arata viitorul tarii inseamna ca Romanii isi merita soarta. Ceilalti doi tineri cel putin afiseaza o imagine mai serioasa. La astfel de prezentari te astepti sa gasesti tineri scoliti, bine pregatiti care stiu sa impuna respect, tineri care au habar ce este politica si cu ce se mananca, domnisoarele stridente cu rochite minuscule nu se potrivesc in acest decor, cu parere de rau, va faceti reclama negativa.

    • Un Cetatean Răspunde

      Si-o fi chemat toti prietenii ca sa fie plina sala :))

  2. Andrei Simionescu Răspunde

    Dincolo de coloratura politica a organizatorilor, evenimentul in sine a fost unul de o calitate destul de buna.

  3. Ioana Sima Răspunde

    Felicitari pentru acest tip de initiative ! Forta si succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.