Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Poliţiştii au recuperat peste 1.000 de litri de motorină, furată de la o fermă

furt motorinaÎn cazul furtului a peste 1.000 de litri de motorină dintr-o societate comercială cu sediul în localitatea Cig, s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile faţă de 4 dintre suspecţi şi s-a reuşit recuperarea integrală a prejudiciului.

Poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din Tăşnad, care au anchetat acest caz, au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din I.P.J.  În urma acţiunilor comune s-a reuşit identificarea locaţiilor în care a fost comercializată întreaga cantitate de motorină sustrasă, din Cig şi municipiul Satu Mare, astfel încât combustibilul a putut fi recuperat integral şi restituit unităţii păgubite.

Unul dintre suspecţii din acest caz se sustrage în continuare urmăririi penale, acţiunile continuând pentru depistarea acestuia şi antrenarea răspunderii penale pentru furtul comis.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trei persoane au fost rănite grav în urma unor accidente rutiere

Trei accidente grave de circulaţie s-au produs marţi, 2 iulie, în judeţul Satu Mare, poliţiştii concluzionând că acestea au avut...

Închide