Ultima actualizare: azi, 18:42

PrimaGym - Baby Ilyes
Locale

PrimaGym se prezintă: Ilyes Ilona, antrenor deepWORK

PrimaGym - Baby Ilyes

PrimaGym – Baby Ilyes

PrimaGym din Satu Mare are instructori dedicaţi muncii lor şi clienţilor care frecventează sala de sport din cadrul centrului. Pe unii îi cunoaştem mai bine, pe alţii nu, dar îi admirăm pentru execuţia perfectă a exerciţiilor, armonia trupului şi încurajarea necontenită în timpul orelor de antrenament.

De astăzi, vom începe să-i prezentăm pe instructorii PrimaGym, mai bine zis se prezintă singuri pentru cititorii noştri, noi doar pregătindu-le câteva întrebări la care ei ne-au răspuns. Ei sunt oamenii care ne îndeamnă să trăim cât mai sănătos, să avem un corp armonios, să ne împăcăm cu noi înşine.

Primul articol din această serie este dedicat antrenoarei Ilona Ilyes (Baby, cum îi spun prietenii), are 38 de ani, este căsătorită şi are două fetiţe minunate.

Profesia: învăţătoare

Ocupaţia: antrenor aerobic, antrenor personal, asociat Centru PrimaGym

Hobby: munca ei

De când practicaţi sport?

Sportul  îl practic din 1997, an din care am obţinut mai multe calificări sportive: antrenor aerobic, dance aerobic, flexi-bar, bodyART, deepWORK, Pilates, Speedfitness, Power plate.

PrimaGym - Baby Ilyes

PrimaGym – Baby Ilyes

De ce aţi ales sportul? Cum v-ati decis să deveniţi instructor?

După ce am terminat Liceul Pedagogic din Oradea, m-am întors acasă, iar sora mea m-a dus la o mică sală de aerobic pentru a petrece mai mult timp împreună. Astfel am ajuns în contact cu această ramură de sport. După 2 ani proprietara sălii mi-a oferit şansa de a deveni instructor, pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viaţa. 

Cine a înfiinţat PrimaGym şi în ce an?

În 1997 când am preluat afacerea cu încă două colege a funcţionat “fără nume” ca şi sală de gimnastică de întreţinere, fiind singura sală de sport cu renume la vremea respectivă în Satu Mare. După un an am decis să-i oferim un nume clubului nostru, astfel primind numele de PrimaGym.

Specificaţi câteva particularităţi proprii ca instructor de sport?

Un bun antrenor nu se mulţumeste cu o singură calificare, vrea să ştie toate noutăţile care apar în această ramură de sport. Antrenorul de aerobic are o responsabilitate enormă faţă de oamenii care intră la orele lui, de aceea cred că o astfel de activitate nu se poate face fără o pregătire în domeniu. Ca şi proprietară a sălii nici nu angajez instructori fără calificare profesională în sport, iar pe cei cu care lucrăm, încercăm să le oferim mereu posibilitatea de a participa la diferite cursuri.

O altă particularitate importantă este atitudinea pozitivă care îi învaţă pe oameni că zâmbind este mai uşor să înfrunţi orice în viaţă.

PrimaGym - Baby Ilyes

PrimaGym – Baby Ilyes

Cum vă atrageţi clienţii la ora proprie de sport?

Toată lumea, mă refer la clienţi, trebuie să găsească antrenorul care îi poate motiva în clipele grele ale antrenamentului. Fiecare om se poate motiva altfel. Eu încerc să fiu întotdeauna veselă, pozitivă, dar nu mă supăr dacă cineva îşi găseşte motivaţia la alt instructor din echipă.  Este important să te simţi bine la antrenament iar antrenorul la fel.

Ce spun clienţii despre dvs.: Ucigătoarea

PrimaGym - Baby Ilyes

PrimaGym – Baby Ilyes

Relataţi o întâmplare hazlie de la o oră de sport.

Prima mea întâlnire cu platforma step a fost în Budapesta, la o oră obişnuită. În timpul coregrafiei am păşit greşit şi am căzut, dar cred că nimeni n-a observat acest lucru în afară de mine, aşa de repede m-am ridicat.

Ca instructor, ce vă satisface la o oră de antrenament? Ce aşteptări aveţi de la clienţi?

Cel mai satisfăcător lucru este când oamenii ies zâmbind de la oră şi se întorc la fel.

Ce pregătire fizică trebuie să aibă clienţii pentru a participa la antrenamente?

Toţi am fost începători, iar condiţia fizică se obţine treptat prin muncă. Nu contează pregătirea fizică, oricum la antrenamente lucrăm diferenţiat, iar un începător şi un avansat pleacă antrenat de la ora de sport. 

                                               

9 comentarii

 1. Spin Hannelore Răspunde

  O antrenoare si de o persoana de milioane :X:*:*:*:* <3

 2. Spin Hannelore Răspunde

  o antrenoare si o persoana de milioane:*:*:*:X:X:X:X<3

 3. Ilona Ilyes Răspunde

  Multumesc Hanne!

 4. Ioana Ralu Răspunde

  Toata echipa Primagym este exceptionala!

 5. Ioana Ralu Răspunde

  Toata echipa Primagym este exceptionala!

 6. Kathy Boca Răspunde

  Felicitari, draga Baby! esti printre persoanele pe care le avem ca model in viata noastra, professional si ca om! success si sanatate!

 7. Kathy Boca Răspunde

  Felicitari, draga Baby! esti printre persoanele pe care le avem ca model in viata noastra, professional si ca om! success si sanatate!

 8. Ilona Ilyes Răspunde

  Multumesc Kathy Boca. 🙂 Te pup!

 9. Coman Laura Răspunde

  Ai uitat sa spui ca esti si o prietena deosebita, de fapt, la fel ca si Simona. Va pup pe amandoua si va doresc ca tot binele ce ni-l faceti noua sa se intoarca inmiit catre voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.