Ultima actualizare: azi, 16:15
Locale

Prinși de polițiști imediat după ce au furat din mașini

furt-din-autoDoi bărbaţi, de 36 şi 43 de ani, din Bihor, au fost depistaţi de patrula de siguranţă publică din Carei, la scurt timp după ce au furat din mașini.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Arestul I.P.J., procurorii dispunând ca măsură preventivă obligarea acestora de  a nu păsări localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Cei doi suspecţi transportau marţi noaptea, după ora 02.00, pe Strada Ady Endre din Carei, două acumulatoare auto, fiind surprinşi de patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi.

Suspecţii au abandonat bunurile şi au încercat să-şi asigure scăparea, fugind de la faţa locului. Au fost însă reţinuţi de patrula de siguranţă publică, stabilindu-se că bunurile fuseseră furate în urmă cu puţin timp din două autoturisme parcate în zonă.

Proprietarii păgubiţi, doi localnici, de 63 şi 57 de ani, din Carei,  şi-au redobândit bunurile, prejudiciul fiind astfel recuperat integral. Marius G., de 36 de ani şi Geza B., de 43 de ani, ambii din judeţul Bihor, sunt anchetaţi pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă aceştia nu au mai comis şi alte infracţiuni.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Pistol din al Doilea Război Mondial, găsit la Sanislău

Pistol datând din perioada celui de-al doilea Război Mondial a fost găsit de o femeie din Sanislău. O femeie de...

Închide