Ultima actualizare: azi, 22:26

salvare
Locale

Șapte persoane au ajuns la urgențe cu insolație

salvareÎn acest week-end, la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Satu Mare au primit asistență medicală 455  de persoane din care  109 au fost copii.

Dintre acestea, șapte persoane au ajuns la UPU în urma unor agresiuni,  șase au fost mușcate de câini, cinci persoane au solicitat asistență medicală fiind în stare avansată de ebrietate iar șase persoane au fost victimele unor evenimente rutiere.

Totodată, șapte persoane au ajuns la UPU cu insolație sau lipotimii provocate de temperaturi ridicate, dar nicio persoană nu a necesitat internarea în spital.

Sâmbătă, 27 iulie, în jurul orei 12.00, a fost adus la UPU un copil în vârstă de 5 ani care s-a electrocutat accidental după ce a atins o mașina de spălat. Copilul a suferit arsuri ușoare la mâini și a fost internat pe secția de Chirurgie Infantilă. Copilul a fost externat după 24 de ore în stare bună de sănătate.

Tot duminică, în jurul orei 20.00 a ajuns la UPU un bărbat care a ingerat, accidental, aproximativ 100 ml de formol. Bărbatul a fost internat, în stare gravă, în cadrul secției de Terapie Intensivă.

 Sursa: SJU Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.