Ultima actualizare: azi, 18:12
Asociatia Stea, curatenie Drumul Careiului
Locale

13 saci de gunoaie culeși de pe Drumul Careiului de Asociația Stea

Asociatia Stea, curatenie Drumul CareiuluiMiercuri, 28 august, beneficiarii Asociației STEA au ieșit la o nouă acțiune de curățenie.  

În urma sesizărilor primite de la sătmăreni, 16 copii și tineri ai străzii au strâns gunoaie de pe Drumul Careiului, mai precis din zona de spații verzi de o parte și de alta a trotuarului care face legatură între Cartierul Micro 16 și Hypermarketul Real, partea dreaptă. 

Pe langa sutele de chiștoace aruncate de trecatori, au fost culese pet-uri, hârtii, ambalaje de dulciuri și alimente, sticle sparte, toate fiind selectate și puse în saci. Rezultatul: 13 saci de deșeuri după 2 ore de muncă, care urmează să fie preluați de către o firmă de salubrizare prin intermediul Primăriei Satu Mare, partenerul Asociației STEA în acest gen de demersuri.       

Aceasta actiune face parte din proiectul civic finanțat de organizația franceză La Voix de l’Enfant.

Scopul acestei activități este de a crea în rândul participanților o atitudine de respect față de mediul înconjurător și față de bunurile comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria Satu Mare va amplasa patru noi semafoare

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocat miercuri 28.08.2013 Comisia de Siguraţă a Circulaţie pentru analiza tuturor...

Închide