Ultima actualizare: azi, 16:14
Album Tara Oasului
Locale

Andreea Paul – PROMISIUNE ÎNDEPLINITĂ! Vineri, 16 august va fi lansat Albumul Țării Oașului și platforma web de comunicare și promovare

Album Tara Oasului

Album Tara Oasului

Vă invit vineri, 16 august, ora 14, la Complexul hotelier Valea Măriei din localitatea Vama, județul Satu Mare, la un business-lunch pentru a descoperi noi oportunități de afaceri (detalii aici: http://www.taraoasului-romania.ro/economie-afaceri-locuri-de-munca/omul-potrivit-la-locul-potrivit-analiza-economica-de-andreea-paul/)

și

tot, vineri, 16 august, ora 17, la Muzeul Țării Oașului din Negrești-Oaș, str. Victoriei, nr 140, la lansarea instrumentelor de business și comunicare:

 – ALBUMUL TURISTIC „Țara Oașului”

 – PLATFORMA VIRTUALĂ MULTIMEDIA: www.taraoasului-romania.ro

 – Țara Oașului pe Facebook: https://www.facebook.com/pages/%C8%9Aara-Oa%C8%99ului-Rom%C3%A2nia/187940368047351 și Twitter: https://twitter.com/etaraoasului

 Oașul va fi cunoscut în lume prin Albumul Țării Oașului și platforma on-line de comunicare și promovare. Turiștii au acum la îndemână un instrument eficient de identificare a valorilor și serviciilor turistice.

 Oșanul este interesat în primul rând de afaceri. Informații economice, idei de afaceri și finanțare va avea mereu pe http://www.taraoasului-romania.ro/economie-afaceri-locuri-de-munca/.

 Oșanul este cetățean. Va participa activ la viața publică pe http://www.taraoasului-romania.ro/politic-social/.

 Preocuparea oșenilor pentru învățământ și sănătate vor fi permanente. Tinerii trebuie să aibă informații de ultimă oră privind viitorul lor. Iar o minte sănătoasă se dezvoltă într-un corp sănătos: http://www.taraoasului-romania.ro/invatatura-sanatate/.

 Oșanul va putea lua la întrebări oameni importanți de care depinde soarta sa și a României pe http://www.taraoasului-romania.ro/in-direct/.

 Suntem mândri și puternici prin tradițiile noastre. Să vină și alții să ne vadă și să ne viziteze. Totul pentru un turism de succes pe http://www.taraoasului-romania.ro/turism/.

 Comunitatea oșană strânsă și puternică presupune atât afaceri eficiente și adevărate, cât și o viață de comunitate intensă.  Ne vom ajuta, ne vom bucura, vom face afaceri între noi și cu toată lumea. Vom pune poze, filmulețe de la nunți, botezuri, petreceri, să ne bucurăm între noi și să ne vadă lumea că nu suntem nici mai răi, nici mai urâți decât alții, zic eu, ba din contră: http://www.taraoasului-romania.ro/anunt-afaceri-evenimente-personale/

 Începând de acum lansez pentru toți oșenii tineri și interesați ȘCOALA DE JURNALISM Țara Oașului – România! Profesori de renume, cursuri pe e-mail, premiul cel mare: materialele, munca vor aparea pe http://www.taraoasului-romania.ro/!

 Cine vrea să ne scrie, să ne ajute, să nu se lase!

Adresa de e-mail este la dispoziția tuturor: [email protected]

Web: http://www.taraoasului-romania.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/%C8%9Aara-Oa%C8%99ului-Rom%C3%A2nia/187940368047351

Twitter: https://twitter.com/etaraoasului

 

 

Andreea Paul

Deputat de Țara Oașului, Satu Mare

2 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Felicitari deputatei Andreea Paul! Spre deosebire de Ovidiu Silaghi, deputat de Satu Mare, ce promite multe si face nimic, Andreea Paul are o activitate bogata.Ea reprezinta cu cinste Tara Oasului!

  2. Viorela Răspunde

    Excelenta initiativa. Bravo. Chiar nu credeam ca dna Paul va lua asa in serios mandatul din Tara Oasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident grav în Oraşu Nou

În data de 13.08.2013, ora 11:52, pe Drumul Naţional 19, în localitatea Oraşu Nou a avut loc un eveniment rutier....

Închide