Ultima actualizare: azi, 10:34

Totul despre sex

Care este soluția pentru a preveni pierderea puterii sexuale?

puterea sexualaAceeasi atente elementara pe care o acordati picioarelor sau unui muschi tensionat. Masati acele structuri vitale si zona de langa ele zilnic. Desi vi s-a spus toata viata “nu te atinge acolo jos!”, adevarul e ca doar lucruri bune vin din “atinsul acolo jos”, daca o faci cum trebuie. La barbat este recomandata masarea sub dus cu un lubrifiant potrivit, de 25 de ori in fiecare zi a zonei inghinale, pielea scrotului, radacina si axul penisului pentru a imbunatati fluxul sangelui care da putere acestor organe. Dupa o saptamana de masaj zilnic, veti vedea o schimbare in functionarea sexuala, cu o sensibilitate mai mare si rezultate mai bune.

 

Si femeile pot face asta?

Sigur. Cu un lubrifiant adecvat, prin miscarea degetelor incet in sus si in jos pe fiecare parte a clitoisului de 25 de ori. Rezultatele adevarate apar intr-o saptamana si va puteti astepta la o revenire continua pe masura ce continuati rutina zilnica.

 

Dar asta nu e masturbare?

 Nu tocmai – asa cum masarea picioarelor obosite nu e fetisizarea lor. Dar pentru barbatii si femeile in varsta, masturbarea are un rol important. Cand se intampla ceva care impiedica unul dintre parteneri – sau ambii – sa faca sex, ce fac?

Este acesta sfarsitul sexului pentru amandoi si sfarsitul orgasmului si al avantajelor minunate fizice si mentale care il insotesc? Nu trebuie sa fie.

Evident, forma ideala de sex este actul sexual. Dar urmatoarele sunt masturbarea reciproca si sexul oral. Cel mai important este sa manetii orgasmele – si sa obtii avantajele – orice ar fi.

In multe cazuri sexul oral si masturbarea reciproca vor fi doar masuri temporare, pana ce problema care impiedica actul sexual dispare. De exemplu, pentru o femeie cu piciorul rupt actul sexul este inconfortabil si ciudat, dar nu e niciun motiv pentru ca ea si sotul ei sa stea saptamani intregi fara sex.

Uneori problemele fizice cronice mai grave precum apoplexia sau emfizemul pot face dificil actul sexual. Dar sexul oral este o abordare practica. Cheia este sa fi plin de resurse, inventiv si entuziast. Lubrifierea generoasa este intotdeauna importanta.

 

Dar sexul chiar face atat de bine?

Bineinteles. Uitati-va in jur la prietenii dumneavoastra care fac sex regulat si satisfacator – si comparati-i cu cei care nu fac. Diferenta este evidenta si vorbeste de la sine. Si, cel mai important, cu cat esti mai matur, cu atat devin mai importante activitatea sexuala si avantajele orgasmului.

Pentru cei suficient de norocosi sa aiba un sot sau o sotie buna, este o zicala veche si romantica ce spune:

“Un sot bun si o sotie buna sunt ca vinul rar – cu cat trec mai multi ani, cu atat sunt mai buni.”

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.