Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

GAL Zona Sătmarului lansează o nouă sesiune pe măsura 312

ADMC Zona SatmaruluiAsociaţia de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului (Gal Zona Sătmarului) deschide în perioada 7 august 2013 – 6 septembrie 2013 a doua sesiune pentru depunerea proiectelor aferente Măsurii 312 „Sprijin pentru crearea și dezvoltarea de micro-întreprinderi”.

Fondurile nerambursabile disponibile în această sesiune, pentru finanțarea proiectelor pe 312, crearea și dezvoltarea de micro-întreprinderi în mediul rural, sunt de 186.996 de euro, fiind alocați acum toți banii disponibili până la finalul perioadei de finanțare, respectiv 2013. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 32.000 de euro, valoarea minimă fiind de 5.000 de euro/proiect.

Pe pagina de internet a Gal Zona Sătmarului (www.galzonasatmarului.ro) şi pe site-ul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (www.apdrp.ro) a fost publicată ultima variantă a Ghidului Solicitantului, aplicabilă pentru depunerea proiectelor din această sesiune. Solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 312 din PNDR, cu menţiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi implementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acţiune Locală Zona Sătmarului.

Verificarea conformităţii şi eligibilităţii cererii de finanţare sunt realizate de către experţii GAL, iar selecţia proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecţie format din 7 membri.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menţionate în Ghidul Solicitantului cu menţiunea că solicitanţii ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcţii şi/sau montaj sunt obligaţi să ataşeze la Cererea de Finanţare şi Proiectul Tehnic.

Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal Zona Sătmarului situat în localitatea Micula, str. Principală nr. 293, judeţul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-14:00. Termenul limită al depunerii cererilor de proiecte pentru această sesiune este miercuri, 6 septembrie 2013, ora 14:00.

Mai multe informaţii se pot obține de la Asociaţia de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului, tel/fax: 0261.828.542, [email protected], [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.