Ultima actualizare: azi, 16:26
catelusa, adapost caini, Satu Mare
Lumea animalelor

Ia-o acasă: Cățelușă de talie medie, foarte cuminte, oferită spre adopție

catelusa, adapost caini, Satu MareO cățelușă cu vârsta de 1 an, de talie medie, a fost adusă la adăpostul de animale. De cele mai multe ori nu se știe de unde sunt aduși câinii, dar această cățelușă e foarte afectuoasă, cuminte și acum deparazitată și vaccinată.

 

În cazul în care aveți nevoie de ea, sau îi cunoașteți pe eventualii stăpâni care au pierdut-o, puteți să o vedeți la adăpostul de câini situat lângă Parcul Industrial Sud Satu Mare, program: luni-vineri, între orele 10-17, sâmbătă-duminică, între orele 10-13. Telefon: 0741 320 984.

https://www.facebook.com/AdapostulFreelife?fref=ts

3 comentarii

  1. george Răspunde

    Nu stiu ce orar aveti aici ca eu am fost luni ca voiam sa iau un catel pe la ora 4 si nu era nimeni acol,ca mi-o fost si frica sa intru.

  2. Rommel Răspunde

    cainii acestia oferiti spre adoptie , inafara de faptul ca sunt din punct de vedere medical OK (intern & extern ) au examenul de agresivitate facut de catre o persoana instruita in acest sens ? ( ar trebuii sa stiti la ce ma refer ) sau ii dati spre adoptie cum sunt culesi de pe strada ?

    cainii sunt adusi , de cele mai multe ori nu se stie de unde , soferii de TAXI care ii aduc , nu pot sa va spuna de la ce adresa cainele a solicitat masina spre adapost ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.