Ultima actualizare: azi, 08:27

modernizare strazi pamant Satu Mare
Locale

Primarul Dorel Coica a inspectat lucrările de modernizare a străzilor de pământ

modernizare strazi pamant Satu MarePrimarul municipiului Satu Mare, Dr. Dorel Coica s-a deplasat pe teren, miercuri, 28 august, pentru a verifica stadiul lucrărilor de modernizare a străzilor de pământ din municipiul Satu Mare.

Edilul a povestit cu cetăţenii de pe străzile Albatros şi Deltei care şi-au exprimat bucuria pentu că după atâţia ani au acces la utilităţi elementare precum canalizare și stradă asfaltată.

Asfaltarea străzilor de pământ din municipiul Satu Mare se realizează din fonduri europene prin proiectul ,,Creşterea calităţii vieţii şi asigurarea unor condiţii la nivel european prin regenerarea susţinută a zonei rezidenţiale solidarităţii din municipiul Satu Mare”.

Lucrările au început în luna mai a acestui an și au termenul de finalizare în 24 de luni.

Investiţia cuprinde modernizarea următoarelor străzi de pământ: Albatros, Cocorilor, Deltei, Doina, Făgetului, Izvorului, Pescăruşilor, Sălciilor, Berzei şi Lacului.

modernizare strazi pamant Satu Mare

19 comentarii

  1. Tyler Dur Den Răspunde

    Tehnic Asist fura la lucrarile astea sau cum?

  2. Steli Stelian Răspunde

    mai "redactore" inainte de a scrie aberatii documenteaza-te!!!…..cum dupa "dupa atatia ani au acces la utilitati elementare precum canalizare"?????….canalizare exista de cand sunt si casele adica de prin anii 70….doar nu crezi ca, Coica face acum canalizarea…..ca, se schimba canalizarea ii cu totul altceva….toate utilitatiile erau si inainte…

  3. x Răspunde

    du-te Coica si lasa-ne cu minciuni. canalizare nici nu s-a pus ma mincinosule! te crezi in campanie electorala? ma baiatule unde sunt banii cetatenilor? unde sunt 2,6 mil de euro? La Florisal? dupa ce rahat mai platim facturile la Florisal?

  4. Lopiczi Gaspar Răspunde

    Hai sa fim la subiect:Foarte multe lucrari erau deja fnalizate de d-ul IILes, a trecut un an, se plombeaza ce e a facut IILes?, lozinca era gata cu Ungurii, au furat destul, totusi eu am o intrebare …ei sunt pt noi sau noi pt. ei?

  5. mirela Răspunde

    De fapt nu se face nimic 🙂 🙂 🙂 dupa opinia comentatorilor care chiar nu au facut NIMIC in viata lor doar croncane…

    • satmarean Răspunde

      Ba se face. Se inaugureaza 10 cosuri de gunoi. Si se vrea iluminat public cu leduri de 4 mil eu cand de banii aia s-ar putea face pod de ex. Si noi croncanim degeaba, evident

  6. vasile Răspunde

    d-nul primar coica, când asfataţi cele trei străzi din cartierul păuleşti,aşa cum prezentaţi la impozite că este cartier rezidenţial.

  7. Băbășan Sergiu Lucian Răspunde

    Felicitari domnule Dorel ca aveti grija sa se implementeze proiectele domnului Ilyes.

  8. Băbășan Sergiu Lucian Răspunde

    Felicitari domnule Dorel ca aveti grija sa se implementeze proiectele domnului Ilyes.

  9. Varga Attila Răspunde

    DAR CU STR. PANAIT ISTRATI COLT CU STR.GRIGORE URECHE CUM RAMANE?

  10. wolf Răspunde

    Babaşane, te iubim, CĂ CA Tine vrem sa fim! GFY

  11. Varga Attila Răspunde

    Localnicii acestei strazi nu au nevoie de ,, Creşterea calităţii vieţii şi asigurarea unor condiţii la nivel european”?

  12. Lori Răspunde

    Am inteles ca Domnul Coica va face un spital privat. Stiti cumva daca a inceput demersurile de autorizare?

  13. matroz Răspunde

    @vasile et.babasan:daca bouca ce a semnat acel raspuns mai este in primarie,atunci dr.Coica are functionari de poamana si-i plateste in numele nostru tot asa.
    Ca sa judeci o cheltuiala,o suma platita sa inteleaga si babasan,in spatele ei trebuie sa mai stea ceva!!!Nu marimea sumei spune ceva despre legalitatea sau nu a ei.Pana la anii astia trebuia si babasan sa priceapa.Precum si faptul ca in derulare,contractele se reziliaza mai greu sau chiar deloc.Dar de unde sa priceapa minte creata acest lucru?
    Ca dr.Coica trebuie sa explice acest lucru este clar si are suficiente momente cand o poate face.
    Mai trebuie sa explice si acuzatiile adresate de senatorul Marian Valer,chiar daca nu-l iubeste pe acesta.Trebuie facuta pentru cetateni si nu pentru altcineva,in primul rand.
    Eu ii reamintesc primarului si nu doctorului Coica,angajamentul facut pe onoarea dumnealui de fost militar.Acest angajament nu trebuie uitat.Onoarea militara se pierde o singura data!!!

    • Inca un bolovan Răspunde

      Mai omule tu nu intelegi ca pana si curtea de conturi a stabilit ca prejudiciul exista si este real.Asta inseamna ca ce in spate ,asa cum zici tu,defapt nu este.Mai tu zici ca esti din Creanga.Nu se poate domnule o sa cada drobul de sare pe copil si ce ne facem.Mai omule e ilegal contractul,e hotie pe fata ce asteptam.Ii tot platim banii lunar si pe cand va ajunge sa raspunda in fata legii va intra in insolventa si fuge cu yahtul.Ma ce bolovan esti…

      • niet Răspunde

        @bolovan:Tinere se pare ca prostia continua te-a prins fara drept de apel.Ce sa-i faci cand mama prostilor e continuu gravida?Hai pa.De unde nu-i nici babasan n-are ce culege.

        • Crisstian Răspunde

          Mai dar tare va doriti sa creada lumea ca nu este solutie si ca lucrurile trebuie sa ramana asa cum sunt(cu hotie).Mi mi se para ca babasan a inteles si voi sunteti tare tare necajiti pt ca spune in gura mare.Ma mir ca nu l-ati cumparat inca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.