Ultima actualizare: ieri, 19:41
Locale

Primarul Dorel Coica a vizitat expoziția despre Albert Flórián

Dorel Coica expozitie Albert Florian (2)La invitaţia consilierilor locali UDMR Maskulik Csaba şi Butka Gergo, primarul municipiului dr. Dorel Coica şi viceprimarul dr. Radu Roca au participat joi, 29 august, la vernisajul expoziţiei „Albert Flórián” care a avut loc la Colegiul Naţional Kölcsey Ferenc din municipiul Satu Mare.

Consilierul local Szőcs Péter a prezentat pe scurt biografia, palmaresul marelui fotbalist, singurul care a primit „Mingea de Aur” din acea generaţie, jucător recunostut pe plan mondial. Invitaţii au fost impresionaţi de calitatea şi diversitatea materialelor expuse iar edilul şef a notat câteva gânduri în cartea de oaspeţi a expoziţiei.

După vernisaj, primarul Dorel Coica a verificat starea clădirii şi curţii unităţii de învâţământ.

Interesându-se de stadiul pregătirilor pentru noul an şcolar a constatat unele deficienţe la tencuiala faţadei din curtea interioară solicitând remediarea acestora.

Primarul Dorel Coica împreună cu viceprimarul Radu Roca au continuat verificările privind igienizarea unităţilor de învăţământ constatând deficienţe ale reţelei electrice la Şcoala Grigore Moisil şi deteriorarea unor conducte ale reţelei de apă ceea ce a dus la infiltrări în subsolul clădirii Grădiniţei nr 5.

Edilul a solicitat remedierea de urgenţă a defecţiunilor pentru eliminarea problemelor de funcţionare până la începutul anului şcolar.

4 comentarii

 1. Corina Răspunde

  Saracutul de primarel. Ce mai poate vizita?

 2. vasile Răspunde

  felicitări UDMR

 3. anita Răspunde

  asteptam ca szocs peter sa scoata din beci si exponatele pentru amenajarea expozitiei Muzeului Carei de care se ocupa indeaproape ca de mlastinaecsedi suntem satui

 4. Matroz Răspunde

  Dar ca ne intereseaza A. Florian?Nu pot eu dormi de el si fotbalul lui!
  Faceti expo.unde trebuie si puteti sa-i faceti si monument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Începe modernizarea drumului spre Sătmărel

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel împreună cu Dan Băbuţ, managerul public, s-au deplasat vineri, 30 august la...

Închide