Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Spărgător de locuințe din Bihor, prins în Cămărzana

furtUn caz deosebit, ce a presupus activităţi complexe: depistarea unui suspect din Bihor şi recuperarea unor bunuri ce au fost valorificate pe raza acestui judeţ, a fost soluţionat de poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală.

          Pornind de la foarte puţine indicii poliţiştii au reuşit să-l găsească pe Alexandru B., de 29 de ani, care furase bunuri de valoare dintr-o locuinţă din Cămârzana, ai cărei proprietari munceau în Anglia. Poliţiştii au ajuns la suspect după ce au aflat că socrul acestuia, tot din Bihor, obişnuia să muncească în zona comunei Cămârzana, la cules de fructe sau alte lucrări agricole. Muncise şi în  gospodăria părţii vătămate şi astfel a ajuns să cunoască detalii cu privire la bunurile deţinute şi absenţa familiei de la domiciliu.

Primind aceste informaţii şi bănuind că va găsi bunuri valoroase, tânărul de 29 de ani a plănuit comiterea furtului. S-a deplasat în Cămârzana şi a furat din locuinţă trei televizoare, mai multe baticuri oşeneşti şi bijuterii din aur. Ulterior le-a valorificat în judeţul Bihor, însă poliţiştii sătmăreni au reuşit să recupereze în proporţie de 80 % bunurile furate.

Pe numele suspectului, anchetat şi în trecut pentru furturi din locuinţă, s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea comisă.

Sursa: Poliția Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.