Ultima actualizare: azi, 17:02
receptie strada Noua
Locale

Strada Nouă fără cabluri pe stâlpi, în Satu Mare

receptie strada NouaPrimăria a recepționat astăzi lucrările de modernizare efectuate la strada Nouă din municipiul Satu Mare. Aceasta este prima stradă care nu are nici un cablu pe stâlpi, toate fiind subterane.

Primarul Dorel Coica a inspectat astăzi strada, arătându-se mulţumit de calitatea lucrărilor realizate. Edilul a afirmat că o firmă specializată studiază posibilitatea introducerii tuturor cablurilor în tuburi speciale subterane, astfel încât stâlpii să rămână curaţi. Inclusiv reţelele de telefonie şi internet au fost introduse subteran.

Lucrările la strada Nouă au constat în modernizarea fundaţiei, a stratului de asfalt, modernizarea trotuarelor, lucrări de canalizare menajeră şi pluvială, lucrări de alimentare cu apă şi electrice.

Lungimea străzii este de 292 m, fiind realizat şi sistemul de iluminat public.

Valoarea totală a lucrării este de 680.000 de lei, la care se adaugă TVA-ul în valoare de 163.000. Garanţia lucrării este de doi ani, însă reprezentanţii firmei Alfa Rom au dat asigurări că nu va fi nevoie de intervenţii în următorii 10 ani. 

2 comentarii

  1. Petruska Lorand Răspunde

    nu va grabiti la calitate!

  2. Eva Abbas Răspunde

    Este strada copilariei mele, ma bucur ca in sfirsit arata ca o strada NOUA. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Casa scriitorului Rodion Markovits ar putea fi transformată în muzeu

Conducerea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, a Comunităţii Evreilor şi omul de cultură Muzsnay Arpad...

Închide