Ultima actualizare: azi, 17:51
Locale

Tensiuni în şedinţa Consiliului Local! Primarul către Fogel: Vreţi să vă iau o probă (de sânge)?

consiliu local satu mare (3)Şedinţa Consiliului Local al municipiului Satu Mare de astăzi a fost una tensionată, având loc un schimb de replici între primarul Dorel Coica şi consilierul Vasile Fogel, purtate în jurul „stării acestuia de sănătate” .

Deși se anunța o ședință liniștită, doar cu probleme administrative, spiritele s-au agitat la proiectul privind rectificarea de buget, care prevede alocarea unei sume de 450.000 de lei pentru plata unor datorii ale Clubului Sportiv Municipal. Replicile au curs șir. Consilierul Gerbo Butka a remarcat că nu este prezent președintele Clubului, Valeriu Neagu, să explice clar pentru ce sunt acești bani; primarul Dorel Coica i-a replicat că s-a discutat în ședința comisiei de buget şi că, în ciuda faptului că nu este prezent, actualul preşedinte este mai bun din punct de vedere al gestionării  fondurilor decât fostul preşedinte Vasile Fogel; Fogel s-a ridicat în picioare, nervos, şi i-a spus primarului că nu-i permite să facă astfel de afirmaţii fără acoperire, menţionând că „miliardele s-au scurs” după venirea noii echipe; primarul Dorel Coica a dat asigurări că are informaţii suficiente şi le va face publice.

Potrivit primarului, prin această rectificare se sting datoriile de la club, făcute în perioada în care echipa de baschet avea jucătoare din America, plătite cu 5.000 sau 4.000 de euro. Acum clubul este acţionat în judecată deoarece contractele au fost prost făcute.

În cele din urmă, proiectul a fost votat în unanimitate.

Schimbul de replici dintre primarul Dorel Coica şi consilierul Fogel Vasile a continuat şi la finalul şedinţei, la punctul diverse. Fogel a vrut să-l întrebe pe edil când vor începe reparaţiile la podul Decebal, ironizându-l că „drumul la mare a fost rezolvat de valurile de pe pod”.

Primarul a făcut aluzie la faptul că acesta ar fi consumat alcool, spunând că în momentul în care pleacă de la locul de muncă să fie „coerent”, afirmând că va cere directorului Apaserv, Dan Stegerean, să-l verifice de acum dacă este într-o „stare normală de sănătate”.

„Doriţi să luăm o probă acum? Pot să iau o probă. Am o seringă în birou”, i-a răspuns primarul, destinzând atmosfera. 

 

consiliu local satu mare (4)

11 comentarii

 1. adriansm Răspunde

  Ca-i Foghel sau nu-i Foghel, intrebarea este acelasi: unde-s banii, domnule Neagu? unde este acel profesionalism de care spunea primarul? Rezultate ZERO, bani ZERO. Felicitari domnule primar!

 2. Maria Barraccu Răspunde

  Fogel a dus echipa de baschet pe locul 3, cea de handbal pe 8. Neagu e 0. Sa explice cum imparte banii cu Istrate, caruia ii da un salar de 1000 de euro pentru a fi pe locul 7 in liga 2 !!!

 3. Raul Răspunde

  Fogel e un betiv notoriu dar meritele lui sint incontestabile. de cand Neagu e la CSM nu sint nici bani, nici rezultate!

 4. dan Răspunde

  Tov.COIca d-l BUTKA are PERFECTA dreptate in conditiile date C.S M -lui nu trebuia dat nici un leu.Iar in ceea ce priveste pe dl FOGEL iar faceti afirmati pe nas cum stiti numai d-voastra ,cand era dinsul la conducerea CSM -lui clubul avea rezultate notabile juca in cupele europene si nu datorii cum afirmati, l-ati demis ca n-a vrut sa intre in jocul vostru murdar orchestrat de d.ta GOVORsi STEF iar acest VALERIU NEAGAU este un nimeni de care stiti sa va folositi perfectPe cand si rezultate la CSM????iar

 5. Sile Răspunde

  Fogel betiv? Posibil, Coica in schimb sigur este un mincinos incopetent!

 6. Unu' Răspunde

  Stimate autor, matale iti faci ILUZII, ca bietul primar facea o ALUZIE! A nu se confunda!

 7. darius Răspunde

  este penibil cine este acest neagu,un mare zerooooo,nu e in stare de nimica puteti intreba orice jucator de handabal si baschet cine era mai bun figgel sau neaga va raspund ei,domnule primar cine si-a batut jok de jucatoarele de baschet ,neagu este competent>>?? pt ce sa isi ia salarul?? sau sa lese pe prieteni pe gratis??hai sa vedem cati din conducrea actuala a csm au baut sau trebuie facuta o analiza de sange,oare la olimpia cum sta treaba cu managerul babut??? sunt 1000 de intrebari domnule primar?? ati distrus echipa de baschet-ati dat afara un antrenor bun?? pt ce?/ pt neagu–rusineeee

 8. Ileana Răspunde

  M-am uitat ieri la Tv la sedinta consiliului si va spun ca e jalnic! In primul rând consilierii USL nu scot nici un cuvânt, se vede că habar n-au despre ce este vorba! Cele mai punctuale interventii avea Masculic Albu si Butca si tot respectul pentru domnul Nits îl cunosc de 30 de ani! In rest City managerul a răspuns intr-un stil arogant, cu un vocabular de 10 cuvinte. Imi pare rău ca l-au ales pe acest post!

 9. altex Răspunde

  Cum poti denumi un tinichigiu , ca presedinte la un club profesionist?. Celalalt e strungar.

 10. fogel Răspunde

  Fogel nu e beat la sedinte, e starea lui normala!!!!

 11. satmarean Răspunde

  ia cititi ce face ponta la guvern…cica usl si cxand colo umple posturile cu udemeristi notorii….Ladanyi Laszlo-Zsolt, până în prezent inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, devine secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP)…lupul pază la oi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmărean reţinut pentru tentativă de omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui...

Închide