Ultima actualizare: azi, 10:12
Bianca Verciuc
Locale

Trei sătmărence în finala naţională Romanian Infofashion Festival 2013

Bianca Verciuc

Bianca Verciuc

Trei sătmărence, manechine ale agenţiei Trust Models din Satu Mare, vor reprezenta oraşul la concursurile de frumuseţe organizate în cadrul “Romanian International Festival” de Platinum Agency si InfoFashion. 

Cele trei frumoase sătmărence sunt: Bianca Timiş, în vârstă de 16 ani, Bianca Verciuc, de 18 ani şi Katarina Lieb, în vârstă de 17 ani.

Romanian Infofashion Festival, concept dezvoltat de infofashion.ro, promoveaza frumusetea sub mai multe aspecte, printre care putem aminti: frumusetea oamenilor, a creatiilor acestora precum si a locurilor in care acestia traiesc.
ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013 se defăşoara în perioada 1–7 septembrie, sub sloganul ”SPIRIT OF BEAUTY, BEAUTY OF SPIRIT”! Primele 3 zile sunt găzduite de Valea Prahovei, la Buşteni şi Sinaia, iar ultimele 3 zile in oraşul Pitesti.
In Busteni, in urma interviurilor si sedintelor foto in locatii emblematice pentru Valea Prahovei, din cele 35 de finaliste ale competitiei, vor ramane pentru Finala din Pitesti, un numar de 22 concurente.
În ambianţa deosebită oferită de “Magic GT Events” (VIP ROOM este un loc de divertisment de înaltă clasă, cu un tuseu extravagant) va avea loc Finala Naţională ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013, vineri, 06 septembrie, incepand cu orele 22.00.
Cu acest prilej vor fi desemnate 6 “Ambasadoare” ale frumuseţii din România si nominalizate creatii ale designerilor care vor asigura tinutele reprezentantelor Romaniei la următoarele Finale Mondiale: Miss Supranational, Miss Intercontinental, Miss Globe, Miss Bride, Miss Tourism Queen Intl, Top Model of the World.
Finala Naţională ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013 de la Piteşti va culmina cu prezentarea de către concurente a colecţiilor tinerilor designeri din România şi Franta: Silvia Terziu, creatoare originara din Timisoara stabilita la Paris, Oana Săvescu, Cristina Elena Radu, Cristina Breteanu, Alexandra Ţelea-Chis. Costumele de baie aparţin brand-ului PIERA din Cluj Napoca.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
accident Negresti Oas
Motociclist accidentat grav în Negreşti-Oaş

În cursul nopţii trecute, la puţin timp după ora 01.00, un eveniment rutier a fost sesizat poliţiştilor din Negreşti Oaş....

Închide