Ultima actualizare: azi, 12:09
targ de carte
Locale

Un nou târg de carte în centrul Sătmarului

targ de carteDupă ce primele expoziții de carte s-au dovedit a fi de interes pentru sătmăreni, Asociația STEA organizează a treia acțiune de strângere de fonduri, prin oferirea de cărți la mâna a doua celor interesați, în schimbul unei donații modice.

Acțiunea va avea loc joi, între orele 14.00 – 17.00, în Pasajul Corneliu Coposu. Intitulată sugestiv  “O carte pentru sufletul tău!”, campania își propune pe de o parte să ofere sătmărenilor posibilitatea de a-și alege o carte ieftină, iar pe de altă parte din strângerea de fonduri să fie achiziționate alimente, medicamente și produse de igienă pentru Centrul de zi unde vin copiii și tinerii străzii.

Cărțile provin din donații de la sătmăreni care au ales să ajute asociația Stea în acest mod. Târgul de joi cuprinde peste 120 de titluri, în limba română, maghiară, franceză și engleza, pentru toate vârstele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 20 de taximetriști, amendați în trei ore

Poliţiştii Biroului Rutier au derulat marţi dimineaţa acţiuni pe linia identificării conducătorilor de auto în regim taxi care nu deţin...

Închide