Un şofer beat a accidentat un pieton şi a fugit de la locul faptei

23 august 2013 | 0 comentarii

accident, Orasu NouÎn această noapte, în jurul orei 03.00, pe Strada Victoriei din Negreşti Oaş, un tânăr de 28 de ani a fost rănit grav într-un accident rutier. Victima se deplasa pe acostament, iar autoturismul implicat a efectuat o depăşire neregulamentară, trecând pe contrasens şi rănindu-l pe pieton. Apoi, şoferul a părăsit locul accidentului, fără a avea încuviinţarea Poliţiei. 

          De îndată ce au fost sesizaţi cu privire la producerea evenimentului, poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş au început căutările, urmărind să-l găsească pe cel ce a abandonat persoana rănită şi a fugit de la locul accidentului, crezând că nu va răspunde pentru fapta comisă.

          Dimineaţa însă, la ora 09.00, şoferul de 21 de ani, din Negreşti Oaş, suspect în acest caz, era deja depistat şi anchetat pentru comiterea a două infracţiuni: vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie.

          Gheorghe L. le-a relatat poliţiştilor că reacţionat în acest mod deoarece era speriat şi, mai mult, consumase băuturi alcoolice. De altfel, în momentul depistării şoferul avea încă o concentraţie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a relevat testarea cu aparatul etilotest.

          La acest moment continuă ancheta în acest caz.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest