Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Cazul Gavrilescu, neclarificat. Conducerea clubului spune că n-a încălcat regulamentul

Dan Gavrilescu - OlimpiaSituaţia tensionată din echipa Olimpia Satu Mare, cauzată de comportamentului jucătorului Dan Gavrilescu, încă nu a fost clarificată.

“Conducerea Clubului FC Olimpia Satu Mare a analizat astăzi în ședința de consiliu director divergențele apărute în sânul echipei, ascultând părerea jucătorului Dan Gavrilescu în ceea ce are de spus legat de incidentul apărut.

Conducerea Clubului a stabilit că jucătorul nu a încălcat regulamentul de ordine interioară, lăsându-i pe cei din conducerea tehnică și pe jucători să-și discute problemele în sânul echipei”, a precizat conducerea clubului, într-un comunicat de presă. 

De menţionat este faptul că Gavrilescu a fost „exclus temporar” din lot la finalul săptămânii trecute după ce a intrat în conflict cu mai mulţi jucători. Într-un vot secret jucătorii Olimpiei au decis excluderea lui Gavrilescu din echipă din cauza comportamentului său.

Amintim că Gavrilescu a fost implicat în mai multe scandaluri, printre care lovirea unui jucător, fiind amendat şi pentru că a postat pe facebook comentarii jignitoare la adresa comunităţii maghiare.

Un comentariu

  1. Bálint Răspunde

    Rohadjon meg egy sovin fasz!!! remélem Szatmárról is eltakarodik!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.