Ultima actualizare: ieri, 19:41
Locale

Concert rock, sâmbătă la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”

Afis concert rock 21 septembrieSâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc un concert rock cu formaţiile Divided by Perception (Cluj), Decease (Cluj), Noir (Carei), Døts (Satu Mare). Preţul biletului 10 lei.

Decease – Cluj

„Trupa clujeana de Thrash/Death Metal Decease i-a nastere in anul 2011 la initiativa chitaristului Radu Vulpe si a tobosarului George Alb.Cateva luni mai tarziu trupa il coopteaza pe fratele lui Radu,Catalin Vulpe in postura de basist.
Ramand in formula de trio trupa isi incepe activitatea interpretand un Thrash Metal specific anilor ’90 cu o influenta masiva si a genului Death Metal astfel incat pana la sfarsitul aceluiasi an reusesc sa termine partea de compozitie pentru primul material discografic.
Anul 2012 ii aduce pe cei trei direct in studio astfel incat pana la sfarsitul lunii Mai aveau deja finisate inregistrarile pentru debutul acestora.Urmeaza apoi o serie de concerte prin tara, trupa fiind aleasa de deschida pentru nume straine precum Sinister,Krow,Casus,Andralls,Cayne sau autohtone precum Altar,Sin Ze Sase Tri,Krepuskul.
In luna August se lanseaza primul videoclip oficial al piesei Sadistic Enjoyment ,captand astfel atentia atat publicului cat si a presei iar in Decembrie trupa semneaza un contract de colaborare cu casa de discuri Hatework/Asociatia Culturala Manifest.
In Februarie 2013 Hatework Records/ACM lanseaza primul material discografic la formatiei intitulat „Exhort To Obliterate”, bucurandu-se de un turneu de promovare prin tara alaturi de formatia Morbid Carnage(Hu) .
De la lansarea albumului de debut , „Exhort to Obliterate” si pana in prezent, DECEASE au concertat în aproape fiecare oraș important dinRomânia iar în luna august a anului 2013 s-au alăturat turneului european „At The Gate Of Sethu Part II” a trupei legendare de Death Metal, NILE sustinand sase concerte in tari precum Polonia, Austria, Ungaria și Cehia împărțind scena cu trupe ca Vader, Hate, Ex Deo, Svart Crown,Trauma & Therapy.Totodata aceste concerte fac parte din primul turneu european al trupei, „Infesting Europe Tour 2013″ cu un numar total de 10 concerte din care unul dintre ele fiind in deschiderea trupei Artillery din cadrul festivalului Romanian Thrash Metal Fest II din Bucuresti.”
Componenta: Radu Vulpe – Chitara/Voce, Catalin Vulpe – Bass, George Alb – Tobe

Divided by Perception – Cluj

Membrii:
„Tomi” Gyorffy Tamas – Voce
„Andrei” Findrihan Andrei – chitara
„BoBo” Mosneagu Bogdan – Chitara
„Bleku” Pop Paul – Chitara Bass
„Bogdan” Pastiu Bogdan – Tobe

Trupa de melodic metalcore/hardcore, înfiinţaţi la sfârşitul lunii noiembrie 2012.

Obiectivul trupei este de a onora muzica, pentru a se plia pe percepţia ascultătorului în fincare aspect al vieţii, trist sau fericit.

Lucrează la pregătirea unui EP care va fi lansat anul viitor.

Noir – Carei

Trupa  Noir a fost  înfiinţată în anul 2000, membrii fondatori fiind Cosmin Peneghi (vocal) şi Marcel Floruţ (chitară, clape). Textele  şi linia melodică aparţin solistului vocal Cosmin Peneghi. Primele demouri au  fost înregistrate la studioul di Carei Digital Prest  cu ajutorul lui Puiu Bărnuţiu ( membru In Extenso). Au urmat concerte în  Oradea , Biharia, Carei etc. În 2004 s-au finalizat înregistrările albumului Katharsis care conţine 12 piese. Acest album  nu a fost lansat oficial niciodată. În 2006 formaţia Noir după  o pauză de doi ani   şi-a schimbat componenţa . Noua formulă fiind compusă  din: Cosmin Peneghi (vocal)  Deak Endre jr. (chitară) , Nicu Molnar (bass), Gavril Molnar (chitară) şi Sanyika Binder (percuţie). În această formulă trupa a activat timp de 5 ani, în care au fost compuse  piese  noi ,. Noir a concertat în foarte multe locaţii printre  care Satu Mare, Baia Mare, Sălaj, Carei, Ungaria, cel mai notabil eveniment este concertul din Satu Mare din 4 mai2007 cînd trupa a cîntat la evenimentul Noaptea albă  organizat pe plan naţional. Proiectul noului album Dansul marionetelor nu a fost finalizat deoarece trupa din motive obiective îşi opreşte activitatea în vara anului 2011.  În 2013 luna aprilie trupa Noir se întruneşte din nou după aproape doi ani de pauză,  din vechea formulă mai fac parte Cosmin Peneghi şi Endre Deak jr., Acestora li s-au alăturat : Lenard Bacs ( bass), Daniel Caraba (chitară), David Vicas (percuţie). Trupa Noir în formula actuală au  susţinut un concert pe 29 iunie la Ludy Live Music Pub.

 D Ø T S – Satu Mare

Trupa a fost înfiinţată în 21 septembrie 2012.

Membri: Czano – Lead Vocal, Jew’s harp

Csaba – Guitar

Attis – back Vocall, Bassguitar

Mr. F – Percutions, Drums

Abordează un stil alternativ-experimental, sunt invitaţi la concerte in Satu Mare, Carei şi alte localităţi din apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mopedist prins şi permis italian falsificat

 Polițiștii Secției 8 Politie Rurala Gherța Mică l-au identificat în trafic, pe raza comunei  Batarci , pe P. Grigore, de...

Închide